آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

سناريوي تلخ براي يك زن بنگلادشي

انگار صحنه‌هايي از فيلم وحشتناك تماشا مي‌كنيم. واقعا چطور ممكن است در اين دوره وزمانه افرادي دست به اينگونه جنايتها بزنند. حمله همسرش به قدري شديد بوده كه نه تنها بازگشت به كانادا بلكه ادامه زندگي هم براي وی بسيار مشكل خواهد بود

ملت ما: دانشجوي دانشگاه يو بي‌سي شهر ونكووركه براي بازديد اقوامش به بنگلادش سفر كرده بود توسط همسرش كور شد. رومانا همچنين قصد داشت شرايط كار در شهر داكار را بررسي كند اما همسرش پس از يك مشاجره طولاني و نااميدي از نگاه داشتنش در بنگلادش، چشمان او را با انگشتانش كور كرد و بخشی ازدماغ او راهم با دندان كند.

پزشكان در بيمارستان لاب‌ايد داكار سخت در تلاش هستند تا شايد بينايي او را برگردانند اما به نظر مي‌رسد آسيب وارد شده به چشم‌هاي او بيش از حدي است كه بتوان كاري براي اين دانشجوي ترم آخر علوم سياسي انجام داد. اين زوج دختر 5 ساله‌يي به نام انوشا دارند كه اكنون نزد خانواده مادرش به سر مي‌برد.

منظور يك سال و نيم قبل به ونكوور آمده بود تا تحصيلات تكميلي را در رشته علوم سياسي در دانشگاه معتبر يوبي سي به پايان برساند اما ظاهرا همسرش از ادامه تحصيل او دل خوشي نداشته و سعي داشته به هر ترتيبي مانع بازگشت او به ونكوور شود و براي رسيدن به اين هدف از بدترين ابزار ممكن استفاده كرده تا بازگشت او را غيرممكن كند.

سيف اسلام يكي از دوستان منظور درباره اين حادثه مي‌گويد: «انگار صحنه‌هايي از فيلم وحشتناك تماشا مي‌كنيم. واقعا چطور ممكن است در اين دوره وزمانه افرادي دست به اينگونه جنايتها بزنند. حمله همسرش به قدري شديد بوده كه نه تنها بازگشت به كانادا بلكه ادامه زندگي هم براي وی بسيار مشكل خواهد بود».

استفن توپ رييس دانشگاه يو بي‌سي در نامه‌يي تاكيد كرده از هر اقدامي براي ادامه تحصيل اين دانشجو حمايت خواهد كرد و هر گزينه‌يي كه بتواند به اين هدف كمك كند را در نظر خواهد گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.