آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

پافشاری بی مورد استیلی

ترکیب ایده آل پرسپولیس چیست؟

بهترین مکان برای جادوگر سرخپوشان، پست هافبک نفوذی است. وی با توجه به تکنیک بالای خود، اگر پشت سر دو مهاجم قرار بگیرد، بهتر به درد تیم می خورد. در بازی مقابل ملوان نزدیک ده خطا روی کریمی در پشت محوطه جریمه صورت گرفت که اگر کریمی مانور خود را تا محوطه جریمه حریف ادامه دهد، مسلما خطرساز خواهد بود و احتمال خطای پنالتی روی وی بسیار است.

ترکیب ایده آل پرسپولیس چیست؟
سرویس ورزشی «تابناک» ـ پرسپولیس لیگ یازدهم را خوب آغاز نکرد. تساوی در هفته نخست مقابل تیم ملوان در تهران، برابر پنجاه هزار هوادار، شکست در برابر شاهین در هفته دوم در یک بازی ناهماهنگ و سردرگم، موجب دلسردی هواداران پرشمار این تیم شد.

در هفته نخست هفتاد دقیقه فوتبال بی برنامه و کسالت بار، موضوعی نبود که هواداران پرشور پرسپولیس را در نخستین بازی لیگ قانع کند؛ هر چند در چندین صحنه با درخشش کریمی این تیم خطرناک ظاهر شد.

بازی گرفتن درست از بازیکنان، استفاده صحیح از مهره ها و شناخت درست از حریف از جمله نکاتی است که فرق مربیان بزرگ را از دیگران متمایز می کند.

آیا پرسپولیس از نظر مهره ضعیف است؟

به باور بیشتر کارشناسان پرسپولیس، از نظر داشتن بازیکن تأثیرگذار مشکلی ندارد و فصل جدید با اضافه شدن اولادی، نصرتی و علی کریمی از لحاظ بازیکن، قوی تر از سال گذشته است.

ترکیب ایده آل پرسپولیس چیست؟

در خط دفاع سرخپوشان، محمد نصرتی، آماده ترین مدافع است، ولی مکمل خوبی ندارد. البته نورمحمدی، بهترین مدافع پرسپولیس در فصل پیش، می تواند مکمل خوبی برای نصرتی باشد، ولی در دو هفته نخست، بی جهت به میدان نرفت. در دفاع راست، شیث رضایی گزینه مناسبی است و با توجه به این که رو به جلو بازی می کند، در این پست بیشتر تأثیرگذار است. شکوری در دفاع چپ چندان بد نبود، ولی فشنگچی تکنیکی و نفوذی هم گزینه مناسبی است.

در خط میانی مازیار زارع بی جهت روی نیمکت نشست، وی به همراه محمد نوری و بادامکی ترکیب مناسبی در خط میانی سرخپوشان است.

علی کریمی در کدام پست بهتر است؟

بهترین مکان برای جادوگر سرخپوشان، پست هافبک نفوذی ست. وی با توجه تکنیک بالای خود، اگر پشت سر دو مهاجم قرار بگیرد، بهتر به درد تیم می خورد. در بازی مقابل ملوان، نزدیک ده خطا روی کریمی در پشت محوطه جریمه صورت گرفت که اگر کریمی مانور خود را تا محوطه جریمه حریف ادامه دهد، مسلما خطرساز خواهد بود و احتمال خطای پنالتی روی وی زیاد است.

پافشاری بی مورد استیلی

استیلی در دو هفته نخست از سه مهاجم ملی پوش خود همزمان سود برد؛ اولادی و نوروزی (ملی پوشان جدید) و رضایی ملی پوش سابق که در هر دو بازی در ترکیب ثابت پرسپولیس قرار گرفتند. البته اگر هر تیمی با ترکیب هجومی بازی کند، خوب است، ولی پرسش اینجاست اگر مهاجمان به درستی تغذیه نشوند، چگونه گلزنی کنند؟

فراموش نکنیم که دو گل قبلی پرسپولیس به دست نصرتی مدافع و بادامکی هافبک روی حرکت انفرادی به ثمر رسید...و هر سه مهاجم ملی پوش سرخپوش در گلزنی ناموفق بودند!


البته ما تنها نظر خود را دادیم و می پذیریم که استیلی، پرسپولیس را با تغییرات زیادی نسبت به فصل گذشته، روانه لیگ یازدهم کرده و البته اردوهای تیم ملی و غیبت هفت ملی پوش در تمرینات پیش فصل سرخپوشان، بی گمان عنصر انسجام و هماهنگی را از این تیم سلب کرده بود. برای ارزیابی پرسپولیس باید به حمید استیلی فرصت داد و این فرصت حق طبیعی هر مربی تازه واردی است؛ اما هواداران پرسپولیس این حق را به سرمربی جوان تیمشان نمی دهند که انتظار و توقع را از پرسپولیس پایین بیاورند.

ولی فراموش نکنیم، هواداران  پرسپولیس دیگر صبرشان لبریز شده و تنها به نتیجه گیری می اندیشیند.

تشویق علی دایی در همان بازی نخست لیگ، شوک بزرگی برای حمید استیلی بود. او که کمتر از دو ماه بالای سر سرخپوشان بوده، انتظار نداشت پس از دریافت نخستین گل با شعار سکوها روبه رو شود. استیلی کم تجربه، ریسک بزرگی کرد، ولی در مربیگری رفاقت بازی جایی ندارد.

در ضمن، سرمربی تیم شاهین، گزینه رد شده پرسپولیس یعنی حمید درخشان بود! که با شماری جوان بی نام و نشان و البته پر انگیزه در یک بازی حساب شده تیم پرمهره را برد.

گفتنی است، درخشان سال گذشته هم با تیم شهرداری تبریز در تهران، تیم های پرسپولیس و استقلال را متوقف کرده بود... .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

سرباز۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۱۳:۲۱

منظور در برد و باخت و لحظه لحظه با تیم بودن، که گفتم پرسپولیس با علی دایی، تمام هیجان بود،
تیمی با اون بازیکنهایی که زیاد درجه ۱ نبودن رو قهرمان جام حذفی کرد،
ابهت داشت، هر روز علی دایی همراه با پرسپولیس تو اخبار بود، این از این لحاظ، از لحاظ فنی هم مربی که تو ۴ سال مربیگری ۳ تا قهرمانی داشته باشه، مربی بدی نباید باشه!!
آقای استیلی با همهء احترام شما هنوز در اندازهء پرسپولیس نیستید،
و هر مربی که سر کار می اومد، وقتی با مربی قهرمان فصل پیش اینطور رفتار شد، هم به مربی قبلی بی احترامی کرده، هم به خودش، هم به هوادارها، و خودش هم احتمالا عاقبت خوشی نخواهد داشت،

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۱۳:۲۰

قرمزتههههههههههههههههههههههههههههههههه

ح۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۱۲:۵۶

درست گفت اون دوستمان که استیلی حساس ومحجوب و بازیکنان ممکنه ازش حساب نبرند اون چند تا نتیجه خوب هم که دایی گرفت بخاطر قلدوریش بود پس بهتر است مایلی رامربی کنند که دیسپلین مخصوص خودش را دارد

arshia۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۱۲:۳۸

استیلی درحد سرمربی پرسپولیس نیست > کنار گذاشتن دایی اشتباه محض بود

رامين۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۱۲:۲۷

استيلي اگه مربي بود شاهين اخراجش نميکرد در اصل عامل ضعف پرسپوليس کاشانيه دواي اين درد علي داييه

امیر۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۱۲:۰۶

با این که من استقلالی ام ولی نه استیلی در حد پرسپولیسه نه میتونه شیث و کریمی جمع کنه

محسن۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۱۱:۴۳

علي دايي پارسال با پرسپوليس نتايج ضعيفي گرفت، بهتره ديگه تو ورزشگاه تشويق نشه.
بايد چند هفته به استيلي فرصت بديم.

..۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۱۱:۳۱

آقاي استيلي فوتبال رو با كدوم...شمامينويسيد اين جور كه تيم بازي ميكنه با ...

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۱۱:۰۲

کاشانی از پرسپولیس بره تیم ایده آل هم میشه.

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۱۰:۵۹

من واقعامتاسفم واسه اونايي كه نميتونن استيلي رو ببينن
اخرفصل ميبينمتون ...

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۰۵:۵۱

تجربه نشون داده کسی که با آبرو ریزی و لابی بیاد روکار، با آبرو ریزی و عین آب خوردن برکنار میشه

همایون۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۰۵:۱۴

بابا دنیزلی رو می آوردن بهتر بود
تیم پرسپولیس تیم بزرگیه و به مربی بزرگ احتیاج داره و هرچیم پول خواست باید بش بدن این تیم 40 میلیون طرف دار داره نمیشه با یه مربی جوون و بی تجربه و ... سابقه و 300 400 میلیون واسه یه مربی جمش کرد

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۰۲:۳۲

پرسپوليس در هفته های بعد بهتر میشه

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۰۲:۳۲

پرسپوليس در هفته های بعد بهتر میشه

yaser۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۰۲:۱۶

معمولا تيمهاي بزرگ مربياني را جذب ميكنندكه دردورهاي گذشته با تيمهاي قبلي خود نتايج ارزشمندي گرفته باشند .آقاي استيلي آدم خوبي است ولي فاقد روحيه فرماندهي است .واين باعث ميگردددر مقابل بازيكنان بزرگ برعكس دايي نتوانداز خود اقتدار بروز دهد.ووقتي عنان ازدست ميرود وكنترل بازيكن ازدست مربي خارج ميگردد ديگر آن مربي اقتدار خود را از دست داده وناچارا"تابع بازيكنان بزرگ ونام آشناي تيم ميگردد. ..موضوعي راكه عرض نمودم خداي ناكرده توهين به آقاي استيلي نيست فقط ميخواهم نتيجه اي گرفت باشم.آقاي قلعه نوعي وقتي به سپاهان ميروند با چنان هجمه اي روبرو ميشوند كه من فكر ميكنم اگر يك روز خودشان زبان باز كنند كمتر كسي باور كند چه مصيبتهايي را تحمل كرده است.ايستادگي درمقابل چهره هاي شاخص كه هر كدام به تنهايي ميتوانستندباعث تعويض يك مربي گردند اوج هنر ايشان را ميرساند.همانطور كه در فصل گذشته ديديم چگونه درمقابل با خواهي عده اي ايستاد وبه كسي اجازه دخالت ندادوايده خودش را پياده نمود.حالا با مسايل ديگر كاري ندارم ولي اين اوج هنر مربيگري ا ست كه بدون تعصب به رنگها بايد آن بپذيريم.در مقابل آقاي ساكت را دربرابر آقاي كاشاني مقايسه كنيم .برخورد نويدكيا-بنگر -كاظميان وووووو را چگونه جمع كرد ودرمقابل آقاي كاشاني در مقابله شيث با دايي چگونه موضع گرفت؟امروز فوتبال حرفه اي دنياي رفاقت هست ولي رفيق بازي درآن جايي نميتواند داشته باشد.من تعجب ميكنم چگونه آقاي كاشاني ايشان راكه نتايج ضعيفي دربوشهر داشته اندبالاي سر يك تيم بزگ گمارده اند.به هر من فكر ميكنم اين براي آقاي كاشاني اين يك خود زني است كه باعث سوختن مهره با ارزشي همچون آقاي استيلي كه ميتوانست در آينده مربي موققي باشد خواهد گرديد .واين اوج رفيق سوزي است .

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۰۱:۰۷

حمید استیلی با کدئم رزومه کاری قوی تشریف اورده تو تیم پرسپولیس؟؟؟؟؟

kaeyvan۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۰۰:۲۷

man ham mesleh shoma fekher mikonam, Mahammad va Shakouri bedradeh perpolis nemikhorand ,Esteli neshan dad ke moraby ghary balad nist,....

lمسعود۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۲۲:۱۴

دوستاني كه سنگ علي دائي را به سينه مي زنند يادشون رفته افتخارات او را در فصل قبل :
باخت رفت و برگشت به رقيب ديرينه و نيز ملوان
5 باخت متوالي كه از اين نظر ركورد محسوب مي شود.دوستان انصاف داشته باشيد و به استيلي با انگيزه و با اخلاق و با دانش هم همان فرصتي را بدهيد كه به دائي داديد

سرباز۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۲۱:۵۲

با اینکه همیشه پرسپولیسی بودم و هستم،
از وقتی با علی دایی این داستانها را در آوردند، با اکراه بازیهای پرسپولیس رو دنبال میکنم و حتی از باخت هم ناراحت نمیشم که هیچ، یه کم از حرصم..
چه هیجانی داشت پرسپولیس با علی دایی

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۰۹:۴۸

آره 4 تا از صبا تو تهران خوردو رفت وبرگش به استقلال باخت و ... چه هيجاني داشت راست ميگي

فرزاد۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۲۱:۵۱

با احترام به وینگادا و کرانچار و دایی و استیلی، باید عرض کنم:
سه سال است حتی دو بازی زیبا از پرسپولیس ندیده ایم. دو بازی زیبا که پی در پی انجام داده باشد.
مقصران به ترتیب: سازمان تربیت بدنی (چرا که در حال حاضر مالک پرسپولیس است)، مدیریت، مربی، بازیکن

سهیل۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۲۰:۲۰

وقتی بازیکنای میلیاردی تو زمین در حالی که 2-0 عقب هستن فقط راه میرن و هیچ تعصبی در کار نیست تقصیر سرمربی چیه؟

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۱۰:۰۵

شرجی شرجی و باز هم 80درصد شرجی

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۰۲:۲۵

آقا سهیل بازیکن های میلیاردی باید بدونن چیکار باید بکنن تو زمین... بازی ای که ما دیدیم هیچ چی توش معلوم نبود...

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۹:۳۴

سلام
استیلی در حد پرسپولیس نیست دوباره مسئله استیل ذین تکرار می شود
پرسپولیس مربی بزرگ می خواهد مثل قلعه نوعی ، مجید جلالی ، مظلومی - استیلی باید بره لیگ یک وقتی با تجربه شد با تیم های لیگ برتی شروع کنه متاسفم برای خودمان که اینجا هم فامیل بازیه

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۹:۳۲

مگه استیلی هم مربی شده!!

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۱۰:۰۴

ها جواد

sajad۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۸:۲۱

علی دایی هم که بود یک گل عقب می افتاد همه بهش حرف می زدند.
بابا صبر کنید یک ماه بگذره ببینیم چکار میکنه.
تیم رو تو حاشیه بردن بی فایدست.
دوست دارم علی دایی ولی پرسپولیسو بیشتر

مهدی۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۸:۱۷

اگر به این صورت پیش برود باید خودمان رابرای لیگ یک حاضر کنیم

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۲۳:۰۲

نه عزیزم این تیم هرچقدرهم بد بسته بشه یا مربیش بد باشه اسم بزرگ پرسپولیس دسته پائین نمیره اس تق لال نیست که هی بره دسته دو و سه!!!!

جليل محمدي۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۸:۱۳

با سلام به كليه طرفداران پرسپوليس آقاي كاشاني بابت لجبازي با آقاي دايي پرسپوليس وطرفدارانش را بي اهميت وناچيز قلمداد نمود و با ...

بهرام امامی زاده۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۸:۱۲

تیمی که بسته شده فاقد شخصیت بازی کردن برای میلیون ها نفر هست. اگر همین تیم با همین قالب در باشگاه دیگری بود چه بسا که با آرامش بیشتر و اعتماد به نفس بالاتری بازی می کرد. البته وقتی که از تیم صحبت می کنم منظورم فقط بازیکنان نیستند بلکه در ابتدا منظورم اعضای کادر فنی هستند و بعد بازیکنان. پرسپولیس در وهله اول به کادری نیاز دارد که ظرفیت پذیرش انتظار میلیونی مردم را داشته باشد. برای تحقق این ظرفیت علی پروین نه به عنوان مربی بلکه به عنوان منتور تیم کسی که به هواداران نظم و به بازیگران جهت می دهد باید کنار تیم باشد. پروین کسی است که اگر راجع به اهمیت پیراهن پرسپولیس صحبت کند کسی آن را به حساب خساست و یا بی عرضگی وی نمی گذارد. پروین تاکتیک را تعیین می کند. او می داند که هواداران پرسپولیس بازی تهاجمی می خواهند و این انتظار را به تیم انتقال می دهد بدون اینکه بازیکنی جرات تخطی از این خواسته را داشته باشد. حضور علی پروین در کنار پرسپولیس پنجاه درصد به بهره وری بازیکنان اضافه می کند.
تاکتیک تیم چه در فصل قبل و چه دراین فصل بر روی تخریب بازی حریف متمرکز شده. به همین دلیل با زدن یک گل به دفاع و تخریب بیشتر دست می زنند. این تاکتیک به علت فقدان روحیه و اعتماد به نفس در نزد تیم است که متاسفانه از مربی به آنان انتقال یافته. به حرکات حقیقی نگاه کنید. وقتی که یک گل زده اند حرکات مشمئز کنند تاخیری را اجرا می کند. این رفتار با نگاه مربی ارتباط مستقیم دارد یعنی در هر دو می توان ترس را به صراحت دید. آیا این فشنگچی همان بازیکن صباست؟ مانند یتیمی می ماند که گم گشته و با نگاه هایش در حال التماس است. آیا شما از هادی نوروزی به غیر از کرخی روحی چیز دیگری را می بینید؟ اینها مهاجم نیستند بازی خراب کن هستند. برای تیم شدن پرسپولیس به یک مربی نیاز دارد که بتواند مسئولیت هدایت را بپذیرد نه آنکه از همین اول کار به دنبال توجیه و خواهش برای صبر باشد. این مهم از دست استیلی به هیچ عنوان و از دست علی دایی هم بر نمی آید. پرسپولیس به یک مربی نیاز دارد که بتواند در مقابل صد هزار نفر هوادار در استادیوم آزادی بایستد و آنان به وی افتخار کنند. آنگاه شما تغییر روحیه و بازی را دی تیم خواهید دید. آیا زمان دنیزلی را یادتان هست؟ درد کاشانی نه این است که اهل فوتبال نیست بلکه ایشان از ....مدیریت سررشته ندارند و به مانند بسیاری این محدوده از دانش را صرفا ذاتی تلقی کرده اند. پرسپولیس فعلا مایه اعصاب خوردی چند میلیون هوادار است که با پرداخت حتی یک ریال به این بازیکنان و کادر مربیگری فقط نمک است که به اعصاب خونین آنان زده می شود.

حسين۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۱۰:۵۰

درسته كه مطلب طولانيه ولي حرف حسابه
بخونيدش

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۱۰:۰۳

هر کی خونده دمش گرم

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۰۱:۰۵

رمان نوشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه عاشق فوتبال۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۸:۰۹

فوتبال ایران فقط پرسپولیس و استقلال نیست. لطفا اجازه بدهید فوتبال بر اساس قوانین فوتبال رشد کند نه بر اساس تبلیغات و جوسازی و تحت تأثیر گذاشتن داور و فدراسیون و پایمال کردن حق تیمهای ضعیف ... . و گرنه فوتبال ملی ما روز به روز به قهقرا خواهد رفت و فرصت بازیکن سازی از تیمهای سازنده سلب خواهد شد. این رقابت دوطرفه که الآن دامن زده می شود مربوط به چند دهه پیش است که همه چیز به این دو تیم ختم می شد. اگر صاحبان قدرت بگذارند فوتبال به مسیر اصلی و درست خود باز خواهد گشت و تیم ملی نیز از قبل آن بهره مند خواهد شد.

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۷:۵۵

چرا علی عسگری در این نقد نیست؟

تابناک۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۷:۵۵

دوست عزیز علی عسگری بازیکن خوبی و در پستهای مختلف می تواند بازی کند ولی فعلا مصدوم است

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۷:۵۵

شاهین هر چی زور و توان داشت تو این بازی گذاشت.برای اینکه درخشان روی پرسپولیسو کم کنه.حالا می بینید که بازی بعدی چه افتضاحی به بار میاره!

reza۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۷:۴۶

تا پول بیت المال است بی خیال!
تا آخر فصل دو مربی دیگر هم عوض میکنند و بی خیال ملت

آرين از ماهشهر۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۷:۳۵

من نمي دانم اين غلامرضا رضايي چكار ميكند در تركيب كه از اول بازي تو زمين هست ؟ در اين دو بازي 190 دقيقه تو زمين بود يك حركت مفيد از آن كسي نديد.همش بان بازي هست حضور استيلي و شيث حاشيه ساز نيز مزيد علت است .ببينيم اين باند پرسپوليس را به كجا ميكشاند.خدا به داش برسد .حيف از اين مهره ها كه بلااستفاده هدر ميروند .اولادي هم كه مصدوم شد .نظر من اينه كه استيلي مال اين كار نيست او فقط براي ..ن واشك ريختن خوبه يك آدم احساسي است.

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۷:۳۲

علی دایی واستیلی عابد زاده را از پرسپولیس دک کردند بدلیل اینکه ظاهرا آقای دایی متعقد بود گلرهای پرسپولیس در فصلی که عابد زاده مربی دروازه بانها بوده هم زیاد گل خوردند وهم گلهای مفت استیلی هم که به اندازه عابد زاده محبوبیت نداره وحاج آقا کاشانی هم با عابد زاده خوب نیست نتیجه اینکه در فصل قبل با بودن یحیوی پرسپولیس هم بیشتر گل خورد وهم مفتتر .اگر روند بازی با شاهین بوشهر تکرار بشه گلهای بیشتر ومفتتر خواهند خورد و مایلی کهن مربی خواهد شد .

احمدرضا۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۷:۲۴

با سلام خدمت همتون این ترکیب منو اگه پرسپولیس بزاره مطمعن باشید تیم حریفش نیست .
دروازه : حقیقی
در خط دفاع: شکوری(چپ) نورمحمدی وسط) شیث(وسط) محمد (راست)
دو هافک دفاعی: مازیار و بادامکی.
وسط تیم : محمد نوری
هفک نفوذی برای تغذیه محاجمان و حرکهای انفجاری ( کریمی ) محاجمان : اولادی و رضایی .
بعد میتونه برای تغذیه خط حمله بادامکیو بیرون بکشه نوروزیو وارد کنه . چون هافک های مطمعنی داره پرسپولیس .
تازه اگه کاظمیان و وحید هاشمیان هم بیان بهتر میشیم . به حمید خان فرصت بدیم حمید مربی حجومی و بی حاشیه ایه میتونه پرسپولیسو موفق کنه ما فقط باید حمایت کنیم نه تخریف و استرس و حاشیه برای تیم خودمون درست کنیم چون خودمون ضرر میکنیم

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۱۲:۵۶

یعنی اسیر سوادت شدم

هوادار۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۲۲:۰۷

شاید بنده خدا به زبان محل خودشون نوشته!!!

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۲۰:۴۵

یعنی نمره دیکته ت صفره ها!
"سوات"تو عشق است داش گلم!!

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۷:۲۲

تماما مقصر اقاي حاج حبيب كاشاني است كه با رفيق بازي استيلي را اورد - جالب اينجاست موقعي هم كه كم مي اره ميگه من يك معلم هستم - معلوم نيست چرا دنبال ...

sudn۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۶:۵۷

به نظر من محمد نوری با تکنیکش باید بعنوان مهاجم هدف و نوک حمله بازی کند.چارچوب رو خوب میشناسه.

عاشق ارتش سرخ۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۶:۲۶

بهترين تركيب:
حقيقي
شكوري-نصرتي-نورمحمدي-شيث رضائي
فشنگچي-مازيار زارع-كريمي-محمد نوري
اولادي-رضائي

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۱۰:۰۰

رحمت به اون شیری که تو رو خورد.
شما احتمالا آقای خاص نیستی؟!

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۶:۱۴

استيلي مربي بزرگي نيست كه براي يك تيم بزرگ انتخاب شده.

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۶:۱۰

سال گذشته در این وقت از لیگ پرسپولیس کجا بود؟؟ آیا یک مساوی و یک باخت ورتبهپانزدهم را مال خود کرده بود؟؟ مطمئنا اگر این نتایج برای دایی در این موقع فصل رخ می داد همان موقع شماها گذشته و آینده دایی را تیره و تار می کردید اما حالا باملاطفت و مهربانی برای استیلی فرصت می خواهید

سعید۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۰۹:۳۹

مثل اینکه5 باخت پشت سرهم رو که در تاریخ پرسپولیس سابقه نداره رو یادت رفته!

کوروش ...۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۶:۰۸

تا وقتی امثال غلام رضایی و هادی نوروزی توی ترکیب باشند بهتر نمیشیم

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۶:۰۸

وقتی که استیلی شیپ رضایی بی...اش کل اینترنت رو پر کرده و نصرتی که پاشنه آشیل تیم ملی ایرانست رو جذب این تیم کرد، همانجا فاتحه پرسپولیس نود را هم خواندیم

ناشناس اشنا۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۶:۰۲

عشق است پرسپولیس

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۶:۰۱

چرا از علی سلطان نمی گید-علی پروین

علی۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۵:۵۰

تیم بزرگ مربی بزرگ می خواد استیلی درحدسرمربی پرسپولیس نیست

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۵:۴۸

استیلی مربی بزرگی است ! نه برای پرسپولیس ؟

امير.م۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۵:۴۶

استیلی درحد سرمربی پرسپولیس نیست باید قبول کرد

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۱۱:۱۳

نه .... كاشاني در حد پرسپوليسه ....!!!

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۰۹:۴۴

حتما دايي در حد پرسپوليسه؟

اشکان۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۵:۳۵

اتفاقا نویسنده بی طرفانه قضاوت کرده و حقایق را گفته و به نظر من از نظر فنی به نکات جالبی اشاره کرد

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۵:۲۵

...تركيب ايده آل پرسپوليس آدم فكر مي كنه اين روزنامه پيروزي هست. ...

;كيوان۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۵:۱۸

آقاي استيلي دائي مربي بداخلاق وحاشيه داري است ونمي نونست يزرگتر ازخئوش مثل باقري وكريمي و..رادردتيم ببيند ولي اعتماد به نفس بالئي داردشما اگر حواست را جمع كني درحد پرسپوليس باشي هنگام بازي بيائي كنار زمين وازترس روي نيمكت ننشيني واز اين همه مهره خصوصأ جادوگر درجاي خودش بازي بگيري نه اينكه اون بكشي عقب ميتوني موفق بشي مگراينكه توهم ازمحبوبيت كريمي و..بترسي شما مربي بااخلاقي هستي ولي اين كافي نيست

20:30۱۳۹۰/۰۵/۱۸ ۱۵:۱۵

اين دسته گل حبيب كاشانيه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.