آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

مسي بهترين بازيكن سال اروپا شد

ليونل مسي با رأي روزنامه‌نگاران اروپايي به عنوان بهترين بازيكن اروپا در فصل 11 ـ 2010 برگزیده شد. مجموعه‌اي از 53 روزنامه‌نگار از كشورهاي اروپايي در انتخاب بهترين بازيكن فصل 11 ـ 2010 اروپا شركت داشتند.

مسي بهترين بازيكن سال اروپا شد
سرویس ورزشی «تابناک» ـ مسی 24 ساله با پشت سر گذاشتن کریستیانو رونالدو، ستاره رئال مادرید و ژاوی هم تیمی خود در بارسا این عنوان را به دست ‌آورد.

وی فصل گذشته درخشش فوق‌العاده ای داشت و در همه رقابت‌ها برای بارسا در مجموع 53 گل به ثمر رساند و نقش موثری در قهرمانی این تیم در لالیگا و لیگ قهرمان اروپا داشت.

اين عنوان پس از نظرخواهي از روزنامه نگاران اروپايي به بهترين بازيكن سال اروپا تعلق مي‌گيرد.

اين مهاجم آرژانتيني در اين فصل 53 گل به ثمر رسانده؛ افزون بر آنكه به همراه ژاوي و در تيم بارسلونا قهرمان ليگ اسپانيا و ليگ قهرمانان اروپا شده است.

مجموعه‌اي از 53 روزنامه‌نگار از كشورهاي گوناگون اروپايي در انتخاب بهترين بازيكن فصل 11 ـ 2010 اروپا شركت داشتند.

يوفا اين عنوان را پس از آن طراحي كرد كه مجله فرانس فوتبال، جايزه سنتي خود در گزینش بهترين بازيكن اروپا را با جايزه فيفا در انتخاب بهترين بازيكن فوتبال جهان ادغام كرد.
مسي آن جايزه را هم در ماه ژانويه تصاحب كرد.

لیست ده بازیکن برتر فوتبال اروپا که از سوی یوفا اعلام شد، به شرح زیر است:

1. لیونل مسی (بارسلونا)
2. کریستیانو رونالدو (رئال مادرید)
3. ژاوی (بارسلونا)
4. آندرس اینیستا (بارسلونا)
5. رادامل فالکائو (پورتو / اتلتیکومادرید)
6. وین رونی (منچستریونایتد)
7. نمانیا ویدیچ (منچستریونایتد)
8. زلاتان ایبراهیموویچ (میلان)
9. جرارد پیکه (بارسلونا)
10 مانوئل نویر (شالکه / بایرن مونیخ)

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.