آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

هيچ مسافري مصدوم نشده است

خروج قطار مسافربری از ريل

رييس مركز مديريت عمليات بحران اورژانس كشور گفت: در حادثه خروج قطار از ريل هيچ مسافري مصدوم نشده است.

به گزارش ایسنا، مجتبي خالدي در گفت وگو با خبرنگار«حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به خارج‌شدن قطار مسافري تهران- زاهدان از ريل گفت: اين قطار كه از بم به زاهدان در حركت بود به علت طوفان شن از ريل خارج ‌شد.

وي با بيان اينكه طوفان دو واگن اين قطار را از ريل خارج كرد، گفت: اين قطار حدود 150 مسافر داشت كه خوشبختانه هيچ‌كدام از اين مسافران مصدوم نشدند.

اين قطار روز جمعه پنجم اسفند ماه در ساعت 16:55 از تهران حركت كرده بود كه روز گذشته ساعت 19:20 به علت طوفان شديد در منطقه شورگز يك قوژي از لوكوموتيو از ريل خارج شد كه با هماهنگي‌هاي لازم، مسافران با چند دستگاه اتوبوس به زاهدان منتقل شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.