آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

توليد داروي جديدام اس درداخل كشور

معاون داروي سازمان غذا و دارو با تكذيب ادعاهاي مطرح شده مبني بر افزايش قيمت داروهاي ام اس از تاييد كامل داروي ايراني جديد ام اس با كارآزمايي باليني خبر داد و گفت: با توجه به اثربخشي و كيفيت خوب داروهاي توليد داخل، بيماران مي‌توانند از داروهاي ايراني ام اس كه قيمت پايين‌تري هم دارند استفاده كنند.

دكتر محمدرضا شانه‌ساز در گفت‌وگو با ایسنا ، گفت: هيچ گونه افزايش قيمتي در زمينه داروهاي ام‌اس وجود ندارد و اگر تفاوت قيمتي هم هست به لحاظ پوشش بيمه‌اي داروها به وجود آمده است.

وي ادامه داد: سازمان‌هاي بيمه‌گر، پوشش بيمه‌اي‌شان را بر مبناي توليد داخل قرار مي‌دهند و بيمه، دارويي را كه قيمت‌ مناسب‌تري دارد، پوشش مي دهد.

معاون داروي سازمان غذا و دارو در ادامه درباره نتيجه نهايي انجام كارآزمايي‌هاي باليني بر روي داروهاي جديد ام‌اس گفت: اين دارو كه به طور موقت و تا زمان اتمام عمليات احداث كارخانه در حال ساخت يك شركت ايراني در سايتي در آرژانتين به صورت ساخت قراردادي توليد مي‌شود آزمايشات باليني اوليه را با موفقيت روي بيش از 100 بيمار پشت سر گذاشته و ايمني و اثربخشي دارو كاملا تاييد شده است؛ البته پروسه بررسي اين دارو همانند بسياري از داروهاي ديگر چندين سال ادامه خواهد يافت. به عقيده كميسيون مربوطه، پس از انجام آزمايشات هيچ گونه مشكلي براي مصرف داروي جديد ام‌اس توسط بيماران وجود نداشته و هم اكنون هم در بازار موجود است.

وي خاطرنشان كرد: طبق گزارش كارشناسان سازمان و ساير ارگان‌هاي نظارتي و بازرسي، پيشرفت قابل توجهي در ساخت كارخانه‌ داروسازي شركت توليد كننده اين دارو حاصل شده و در آينده نزديك شاهد توليد اين دارو در داخل كشور خواهيم بود.

شانه ساز تصريح كرد: تاكيد وزارت بهداشت بر توليد داروها در داخل كشور است و انتظار داريم شركتهاي داروسازي كشور پس از اثبات كارآيي داروهاي وارداتي توليد آنها را در داخل پيگيري كنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.