آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

پنالتی ای که برای بارسا اعلام نشد

کارشناس داوری مارکا به تحلیل بازی میلان- بارسا پرداخت

به گزارشگل- آندوخار اولیور، کارشناس داوری رادیو مارکا به تحلیل صحنه های داوری دیدار دو تیم میلان و بارسلونا که با تساوی بدون گل به اتمام رسید پرداخته.

دراین گزارش که روزنامه مادریدی مارکا هم آن را بازتاب داده می خوانیم:« دو صحنه جنجالی در محوطه جریمه دو تیم اتفاق افتاد که داور بازی در یکی از این دو صحنه مرتکب اشتباه شد. یکی از این دو برخورد در دقیقه 77 بازی اتفاق افتاد و زمانی بود که مصباح، بازیکن میلان، پیراهن پویول را کشید که می بایست یک ضربه پنالتی به نفع بارسلونا اعلام می شد که این اتفاق نیفتاد.

در نیمه اول بازی هم بازیکنان بارسلونا معتقد بودند که داور مسابقه باید یک ضربه پنالتی را به خاطر برخوردی که میان آبیاتی و الکسی سانچس اتفاق افتاد به نفع تیم کاتالان اعلام می کرد ولی این مهاجم شیلیایی بود که بعد از برخورد با آبیاتی خودش را روی زمین انداخت.

در سایر دقایق بازی، داور مسابقه اشتباهی نداشت؛ هرچند که در برخی صحنه ها سختگیرانه سوت زد ولی تصمیمات دیگر او درست بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.