آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

مارادونا با هواداران الشباب درگیر شد

یکی از دوستان مارادونا گفت که هواداران الشباب به همسر مارادونا متلک پرانی کردند که این موضوع سبب گریه "اویدا" شد. مارادونا که بازی را دو بر صفر به حریف خود باخته بود به سمت جایگاه تماشاگران دوید و با هواداران درگیر شد.

"دیه گو مارادونا"، سرمربی تیم فوتبال الوصل امارات، با هواداران تیم الشباب درگیر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، پس از دیدار تیم های الوصل و الشباب مارادونا به سمت جایگاه تماشاگران رفت تا به قول خودش از همسرش "ورونیکا اویدا" که برای تماشای مسابقه در ورزشگاه حاضر شده بود، دفاع کند.

مارادونا پس از پایان بازی اظهار داشت: از آنچه اتفاق افتاده راضی نیستم. من با هواداران تیم الشباب درگیر نشدم فقط به آنجا رفتم تا از همسرم دفاع کنم. ما در فوتبال هر چیزی را می پذیریم اما فحاشی به زنان را نه. آنها (هواداران الشباب) بزدل هستند.

وی افزود: من شکست را می پذیرم اما در خصوص آنچه امشب اتفاق افتاد ناراحتم. من مقابل تماشاگرانی که به همسرم فحاشی می‌کردند تنها بودم.

یکی از دوستان مارادونا گفت که هواداران الشباب به همسر مارادونا متلک پرانی کردند که این موضوع سبب گریه "اویدا" شد. مارادونا که بازی را دو بر صفر به حریف خود باخته بود به سمت جایگاه تماشاگران دوید و با هواداران درگیر شد.

بر پایه گزارش گالف نیوز، بازیکن افسانه ای فوتبال آرژانتین با اسکورت پلیس به رختکن تیم الوصل رفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.