آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
6بازدید

تصاویری از زشت‌ترین جوجه دنیا

جوجه طوطی kea که پس از تولد از سوی والدینش رها شد، دارای ظاهر و صورتی است که تنها یک مادر می‌تواند او را دوست داشته باشد.

به گزارش مهر، این جوجه طوطی که بی تردید می تواند داعیه دار عنوان زشت ترین پرنده جان باشد از سوی پدر و مادرش پس از سردرآوردن از تخم در باغ وحش برگزوو در آلمان رها شد.


جوجه طوطی که مادر و پدرش وی را پس از تولد در باغ وحشی در آلمان رها کردند


نلسون در مقابل آینه ویژگی های منحصر به فرد خود را تحسین می کند

اگرچه نلسون می تواند دست کم با علم به اینکه روزی به یک طوطی از نژاد Kea تبدیل خواهد شد، احساس آرامش کند اما درحال حاضر به عنوان ترکیبی از یک موجود فضایی و یک جوجه سوخاری توصیف شده است.

براساس گزارش دیلی میل، این جوجه طوطی تنها جوجه ای بود که از سه تخم دیگر تبدیل به جوجه شد، اما ماه گذشته درست پس از تولد از سوی والدینش رها شد.


نسلون توسط کارکنان باغ وحش برگزو در آلمان نگهداری می شود


از آنجا که سن این جوجه طوطی بسیار کم است نیازمند مراقبت 24 ساعته است. وی چهار هفته نخست زندگی خود را درون یک دستگاه ویژه رشد جوجه سپری کرده است.

نوع Kea طوطی های بزرگی هستند که در اصل در نیوزیلند زندگی می کردند ، این نوع طوطی ها به هوش و کنجکاوی خود شناخته می شوند. طوطی های بالغ از این دست به رنگ سبز زیتونی و برق نارنجی رنگ زیر بالهای خود هستند.


نلسون در نهایت به یک طوطی kea  زیبا تبدیل می شود

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.