آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2117بازدید

غارت ديپلمات‌هاي اروپايي در اسرائيل

گروهي از مقامات فرانسوي كه در ميان آنها نمايندگان پارلمان و شهرداران برخي شهرهاي فرانسه بودند، براي بازديد از شهر «يافا» در اسرائيل، به اين منطقه رفتند، اما در بين راه مورد هجوم دزدان قرار گرفتند و تمامي اموال آنها به غارت رفت؛ به گونه‌اي که حتي گذرنامه‌ها و كارت‌هاي شناسايي و داروي همراه آنها نيز از دستبرد سارقان در امان نماند.

هر كس به اسرائيل برود، غارت مي‌شود.

به گزارش سرویس بین‌الملل «تابناک» به نقل از «القدس العربي»، مسئولان و نمايندگان مجلس فرانسه به خبرنگاران گفتند: جمعه گذشته گروهي از مقامات فرانسوي كه در ميان آنها نمايندگان پارلمان و شهرداران برخي شهرهاي فرانسه بودند، براي بازديد از شهر «يافا» در اسرائيل، به اين منطقه رفتند، اما در بين راه مورد هجوم دزدان قرار گرفتند و تمامي اموال آنها به غارت رفت؛ به گونه‌اي که حتي گذرنامه‌ها و كارت‌هاي شناسايي و داروي همراه آنها نيز از دستبرد سارقان در امان نماند.

«جين ميشل كازا» سفير فرانسه در اسرائيل، پس از آگاهي از اين جريان با وزارت امور خارجه اسرائيل تماس گرفته و از اينكه هيأت پارلماني فرانسه مورد غارت قرار گرفته، شديدا اعتراض كرد.

«كولت لا برون» دبير كنسولگري فرانسه در تل‌آويو نيز گفت: فرانسوي‌ها از اين جريان بسيار ناراحت بوده و با خاطرات وحشتناكي اسرائيل را ترك كردند. سفارت فرانسه نير اعلام كرد دستور صدور گذرنامه‌هاي جديد براي اين هيات صادر شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.