آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

فردا پايان اما و اگرها

واليبال ايران چگونه به المپيك مي‌رود؟

در وهله نخست، استرالیا نباید از چین سه امتیاز بگیرد. اگر استرالیا سه، صفر یا سه، یک به برتری برسد، برد ایران بی‌نتیجه شده و رویای المپیک باز هم محقق نمی‌شود؛ البته امیدواریم که استرالیا امتیازات کامل بازی با چین را نگیرد ، دیدار چین با استرالیا و ایران با ژاپن، تکلیف همه چیز را روشن خواهد کرد.

واليبال ايران چگونه به المپيك مي‌رود؟
تیم ملی استرالیا با پیروزی مقابل کره جنوبی، مجموع امتیازات خود را به دوازده رساند و جایگاه ایران را در رده دوم جدول رده‌بندی از آن خود کرد.

به گزارش «تابناک»، تا پیش از دیدارهای امروز، تیم ملی ایران با یازده امتیاز، بالا‌تر از دیگر تیم‏های آسیایی در رده دوم جدول رده‎بندی بود؛ اما شکست امروز برابر صربستان باعث متزلزل شدن این جایگاه شد و سرانجام اینکه با پیروزی استرالیایی‎‌ها تیم ملی ایران این جایگاه را از دست داد و یک رده سقوط کرد.

بنا بر این گزارش، به این ترتیب، تعیین تکلیف بهترین تیم‌ آسیایی برای راهیابی به المپیک مطابق انتظار به آخرین روز کشیده و پیچیده شد.

با توجه به حضور پنج تیم از آسیا و دوره‌ای بودن رقابت‌ها و همچنین ضعیف بودن تیم‌های غیرآسیایی غیر از (صربستان) پیش‌بینی می‌شد که تیم‌های آسیایی در بازی‌های رودررو به یکدیگر امتیاز بدهند و کار صعود به روز آخر کشیده شود؛ اتفاقی که با پیروزی قابل پیش‌بینی استرالیا مقابل کره جنوبی افتاد و به این ترتیب، مسابقات روز پایانی سرنوشت نمایندهٔ آسیا در المپیک را مشخص خواهد کرد.

* وضعیت تیم‌ها 

 در میان تیم‌های آسیایی، کره جنوبی هیچ شانسی برای صعود ندارد. استرالیا با دوازده امتیاز و قرار گرفتن در ردهٔ دوم شانس به مراتب بیشتری دارد. پس از نمایندهٔ قاره اقیانوسیه، ایران و چین شانس بیشتری دارند و ژاپن کارش به مراتب سخت‌تر است.

* دو بازی مهم، دو بازی بی‌ارزش

دیدار تیم‌های ونزوئلا ـ صربستان و کره جنوبی ـ پورتوریکو هیچ اهمیتی ندارد. در سوی مقابل دیدار چین ـ استرالیا و ایران ـ ژاپن، تکلیف همه چیز را روشن خواهد کرد.

شاگردان ولاسکو در روز پایانی رقابت‌ها و در آخرین بازی مقابل ژاپن میزبان به میدان می‌روند. بدین ترتیب هر دو تیم از نتیجهٔ دیدار استرالیا و چین آگاهی دارند و می‌دانند در چه شرایطی صعود خواهند کرد.

* ایران چگونه صعود می‌کند؟

فرض نخست؛ پیروزی سه امتیازی ایران مقابل ژاپن (برد سه، صفر یا سه، یک)

این برد برای ایران سه امتیاز خواهد داشت و امتیاز تیم ما را به چهارده خواهد رساند؛ اما حتی این پیروزی هم برای صعود کافی نخواهد بود. برای صعود ایران، استرالیا نباید از چین سه امتیاز بگیرد؛ یعنی یا چین بازی را با هر نتیجه‌ای به سود خود به پایان برساند و یا استرالیا با برد در پنج گیم دو امتیاز بگیرد. در غیر این صورت، اگر استرالیا سه،‌ صفر یا سه،‌ یک به برتری برسد، برد ایران بی‌نتیجه شده و رویای المپیک باز هم تحقق نمی‌یابد.

فرض دوم، پیروزی دو امتیازی ایران (برد سه، دو)

پیروزی در پنج گیم برای ایران دو امتیاز خواهد داشت و مجموع امتیازات کشورمان به سیزده خواهد رسید. در این وضعیت، تنها یک راه برای صعود شاگردان ولاسکو باقی می‌ماند و آن پیروزی سه بر دو چین مقابل استرالیاست تا ایران با ست شماری المپیکی شود. پیروزی چین با هر نتیجهٔ دیگر و یا برتری استرالیا، حذف ایران را رقم خواهد زد.

* شانس صعود ژاپن چقدر است؟

چشم بادامی‌ها که با پیش‌بینی شرایط حساس روز پایانی، دیدار اختتامیه را بازی با ایران قرار داده‌اند، کار سخت‌تری برای صعود دارند. با فرض پیروزی سه امتیازی آن‌ها مقابل پورتوریکو در بازی امروز، آن‌ها باید ایران را هم در سه ست یا چهار ست شکست دهند و البته امیدوار باشند که استرالیا امتیازات کامل بازی با چین را نگیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

م.(حمید) کلباسی۱۳۹۱/۰۳/۲۰ ۱۸:۵۱

المپیک رفتن گره ای از نقاط ضعف تیم ما باز نمی کند . باز خدا پدر فرهاد قایمی را رحمت
کند که از سرویس سه و تا نصفی امتیاز برای
ایران بدست آورد . متاسفانه ضعف در سرویس
پاشنه آشیل تیم ایران شده و بازیکنی که باید
سرویس بزند گویا دارد پای چوبه دار میرود .
باید باور داشت که المپیک با پیک نیک فرق دارد.

امیر حسین۱۳۹۱/۰۳/۲۰ ۱۸:۳۶

چه به امپیک بریم چه نریم این ها واقعا زحمت خودشون رو کشیدن خدا کنه وقتی میان تو فرودگاه کسی باشه که به استقبالشون بره.

نیما۱۳۹۱/۰۳/۲۰ ۱۸:۰۱

در فرض دومتون نیازی به ست شماری نیس!!
چون اول از همه تعداد برد مهمه که در صورت برابر شدن امتیازات ایران و چین ، ایران 100% صعود خواهد کرد چون تعداد برد بیشتری داره

محمّد۱۳۹۱/۰۳/۲۰ ۱۶:۴۲

متاسفانه ایران بازی مستقیم رو از استرالیا باخت .اونم 3-0 .حتی اگه 3-2 هم می باختن الان وضع فرق می کرد .اون روز خیلی بد بودیم ...

رقیه۱۳۹۱/۰۳/۲۰ ۱۵:۵۰

ماهنوز امیدواریم مارو دلسرد نکنید

محمد۱۳۹۱/۰۳/۲۰ ۱۵:۳۳

من یه محاسبه ای کردم. طبق آمار و احتمالات سی و شش حالت مختلف امکان داره اتفاق بیفته. ایران در نه حالت صعود میکنه. این یعنی 25 درصد. استرالیا تقریبا 44.5 درصد. چین و ژاپن هر کدام تقریبا 15 درصد شانس صعود دارن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.