آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

چکم برگشت خورد اما زندان نمی‌روم!

هنوز یک ریال هم به بازیکنان نداده‌اند

مدافع تیم فوتبال استقلال با بیان اینکه هنوز یک ریال هم به تیم نرسیده است، گفت: هیچکدام از بازیکنان تیم پولی دریافت نکرده‌اند.
به گزارش خبرنگار مهر، حنیف عمران‌زاده در حاشیه تمرین امروز شنبه تیم استقلال در جمع خبرنگاران ضمن بیان مطلب فوق گفت: خوشبختانه اردوی خوبی در ترکیه داشتیم و علاوه بر انجام کارهای تاکتیکی سه بازی دوستانه خوب هم انجام دادیم.

وی در خصوص کیفیت پایین حریفان استقلال در ترکیه اظهار داشت: چنین چیزی صحت ندارد. یکی از حریفان ما تازه از لیگ دسته یک به لیگ برتر ترکیه صعود کرده بود و بازی ما با این تیم حتی به جنگ کشیده شد. پیکان هم که یکی از تیم‌های خوب لیگ ماست که با این تیم بازی کردیم و شکست خوردیم.

مدافع استقلال درباره مشکلات مالی این تیم خاطرنشان کرد: هنوز یک ریال هم به تیم نرسیده است، هیچکدام از بازیکنان پول نگرفته‌اند اما امیدواریم با بازگشت وزیر ورزش از سفر قبل از شروع مسابقات لیگ بخشی از قراردادمان را پرداخت کنند.

وی در مورد پاس نشدن چک باشگاه استقلال، تصریح کرد: این چک شخصی خودم بود، با این حال به زندان نمی‌روم. آن طرف آنقدر مرام دارد که چک من را برگشت نزند و من به زندان نروم.

عمران‌زاده در پایان در خصوص اینکه گفته می‌شود در اردوی ترکیه مهدی رحمتی به او برای چای ریختن زور می‌گفته است، گفت: من با رحمتی شوخی می‌کردم اما به‌هرحال چای ریختن وظیفه من است و هر وقت از من می‌خواستند این کار را انجام می‌دادم!

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.