آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

مرگ 21 نفر در دریای خزر

فرمانده دریابانی استان مازندران از مرگ 21 تن در آب‌های این استان در تعطیلات دو روزه عید فطر خبر داد .
 
به گزارش مهر،سرهنگ هوشنگ حسینی گفت: در طول تعطیلات دو روزه عید سعید فطر که منجر به ازدیاد حجم سفر به استان‌های شمالی کشور شد، 21 تن در آب‌های استان دچار حادثه شده و جان خود را از دست دادند.
 
وی با بیان این که دو تن از غرق‌شدگان زن و مابقی آنان مرد بودند گفت: تمامی این افراد به دلیل شنا کردن در نقاط خارج از طرح سالم‌سازی دریا دچار حادثه شده‌ بودند.
 
به گفته فرمانده دریابانی استان مازندران ، 12 تن از مسافران و شهروندانی که برای تفریح به دریا رفته بودند نیز از غرق‌شدگی و مرگ حتمی نجات یافتند.
 
سرهنگ حسینی با بیان اینکه اغلب حادثه‌دیدگان را افراد غیربومی و مسافران به این استان شامل می‌شوند، از شهروندان و کسانی که سواحل خزر را برای گذراندن دوران مسافرت انتخاب می‌کنند خواست از شنا در محدوده‌های خارج از طرح سالم‌سازی جدا خودداری کرده و در طرح‌های سالم‌سازی دریا نیز به توصیه‌ها و هشدارهای نیروهای نجات غریق و انتظامی مستقر در محل توجه کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.