آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
4585بازدید

جلالي:شرمسارم به استاديوم‌ها بيايم

سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفـت: از اينكه به لحاظ شغلم به اين استاديوم‌ها بيايم شرمسار هستم. كار فرهنگي فقط پارچه‌نويسي و پلاك‌نويسي و بر روي ديوار زدن نيست.

مجيد جلالي در گفت‌وگو با ايسنا و پس از ديدار تيمش با شهرداري بندرعباس افزود: باشگاه‌ها توجهي به كارهاي فرهنگي در ورزشگاه‌ها و بر روي تماشاگران ندارند و فكر مي‌كنند با پلاك نويسي و پارچه نويسي مي‌توان كار فرهنگي انجام داد.

وي خاطر نشان كرد: فحاشي تماشاگران و پرتاب اشياء به سمت نيمكت تيم فولاد باعث تاسف است و اينكه به لحاظ شغلم مجبور هستم به اين استاديوم‌ها بيايم و بر روي نيمكت بنشيم شرمسار و متاثر هستم.

وي گفت: تيم شهرداري بندرعباس بالاتر از حد تصور ظاهر شود و اگر اين‌گونه در ليگ يك بازي كند، نتايج خوبي خواهد گرفت.

سرمربي فولاد خوزستان اظهار كرد: ‌اين بازي فضاي خوبي براي محك زدن بازيكناني كه بازي كمتري در ليگ برتر به آن‌ها مي‌رسد بود. بازيكنان فداكاري خوبي در زمين داشتند ولي بازي راضي كننده نبود و از بازي آن‌ها رضايت كامل را ندارم.

وي در مورد نوسانات بازي‌هاي فولاد خوزستان در ليگ برتر به خبرنگار ايسنا، گفت: همه ملاك را نتيجه مي‌دانند ولي ما تمام جريان بازي در 90 را مي‌بينيم همان طوركه در بازي راه‌آهن بازي كاملا در دست ما بود و چهار موقعيت براي زدن گل مساوي داشتيم ولي نتوانستيم از موقعيت‌ها استفاده كنيم.

وي در مورد داوري بازي خاطر نشان كرد: عيبي ندارد كه از داوران جوان براي كسب تجربه در اين گونه بازي‌ها استفاده كنند، ولي بهتر است كه كميته داوران بر روي داوران بااستعداد سرمايه‌گذاري كند و ما هم به آن‌ها كمك خواهيم كرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.