آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

اخراج 2 دیپلمات قطری از پاریس

دو دیپلمات قطری به دلیل فعالیتهای مشکوک و غیرقانونی از فرانسه اخراج شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از هفته نامه "المنار"، درپي احضار سفیر قطر در پاریس به وزارت امورخارجه فرانسه و درخواست رسمی مسئولان فرانسوی برای خروج فوری دو ديپلمات قطري از پاریس، معاون وزیرخارجه قطر چند روز قبل با مسئولان بخش خاورميانه وزارت امور خارجه فرانسه ملاقات كرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این هفته نامه فلسطینی به نقل از منابع دیپلماتیک فرانسوی نوشت؛ مسئولان ذيربط فرانسوی اطلاعاتي درباره فعالیتهای ممنوع این دو ديپلمات قطري و واريز مبالغي از بانك هاي فرانسه به طرف‌هاي افراطی در مناطق مختلف با اهداف نامعلوم، در اختيار دارند.

فعالیتهای قطر در فرانسه و حمایت این کشور از جریانها و گروه های افراطی که گاهی به بروز حوادث و خشونتهایی در فرانسه منجر شده، همواره یکی از دلایل اعتراض گروه ها و جریانهای فرانسوی به دولت بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.