آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
5بازدید

تشکیل 413 پرونده رمالی و فالگیری

رئیس پلیس مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی گفت: در نیمه نخست امسال 413 پرونده شکایت از فالگیران و رمالان در پلیس آگاهی تشکیل شد.

سرهنگ مهرداد امیدی اظهار داشت: در طول 6 ماه نخست امسال 413 پرونده مرتبط با رمالی و فالگیری در پلیس آگاهی تشکیل شد که در این رابطه 71 متهم شناسایی و دستگیر شدند و برای 64 نفر از متهمان از جمله 43 مرد و 21 زن قرار تامین صادر شد.

وی ادامه داد: طبق قانون اگر در رمالی و فالگیری بزه دیدگان فریب خورده یا گمراه شوند فرد رمال مرتکب جرم شده است و مي‌توان از این فرد شکایت کرد.به گفته رئیس پلیس مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی، اگر فردی اقدام به فریب و گمراه کردن فرد دیگری کند و مدعی شود که از آینده اطلاع دارد یا با ترساندن افراد پولی را از آنها بگیرد، در صورت شکایت مالباخته تحت تعقیب قرار مي‌گيرد.

امیدی افزود: خوشبختانه جرایم رمالی و فالگیری در کشور کاهش یافته است و با آموزش و افزایش آگاهی مردم وقوع این پدیده به‌شدت کاهش یافته است. اگرچه هنوز هم در برخی نقاط افراد در دام رمالان و فالگیران قرار گرفته و پول‌های زیادی را به بهانه اطلاع پیدا کردن از آینده از دست می‌دهند. وی تاکید کرد: متاسفانه فعالیت غیرقانونی فالگیران در مواردی باعث از هم پاشیدگی خانواده‌ها و طلاق‌های بسیاری شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.