آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

هوادار خاطی: به خودم قول دادم کریمی و انصاری‌فرد را از نزدیک ببینم

حاشیه فجر سپاسی و پرسپولیس 3

 ماموران نیروی انتظامی وساطت مهدی مهدوی‌کیا برای بخشش هواداری که به وسط زمین پریده‌ بود را قبول نکردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، در نیمه دوم مسابقه یکی از هواداران پرسپولیس با پرچم این تیم وارد زمین چمن شد که توسط مأموران نیروی انتظامی به بیرون هدایت شد.

* ماموران نیروی انتظامی وساطت مهدی مهدوی کیا و سعید شیرینی سرپرست پرسپولیس را برای بخشش این هوادار قبول نکردند.

*علی کریمی یک تکه سنگ بزرگ پیدا کرد و آن‌ را به شمس ناظر سازمان لیگ داد.

* هواداران پرسپولیس علیه علی فتح‌الله زاده مدیرعامل استقلال شعار سر دادند.

* بلندگوی ورزشگاه تعداد تماشاگران را 10500 نفر اعلام کرد.

*مسئولان هیئت فوتبال استان فارس نیز خواهان بخشش این تماشاگری هستند که به زمین آمده بود اما ماموران نیروی انتظامی او را رها نمی‌کنند.

* وقتی کریم انصاری‌فرد در دقیقه 68 یک فرصت گلزنی را از دست داد گل محمدی از عصبانیت کارتش را به زمین کوبید.

* هوادار بازداشت شده در مورد دلیل پریدنش به زمین چمن گفت: به خودم قول داده بودم که علی کریمی و کریم انصاری‌فرد را از نزدیک ببینم که البته انصاری‌فرد را از نزدیک دیدم ولی علی کریمی را نتوانستم ببینم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.