آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3689بازدید

سفر رئیس پلیس بین الملل در هند

رئیس پلیس بین الملل – «اینترپل» - روز شنبه با مقامات هندی دیدار کرد و وعده داد در خصوص تحقیقات درباره حملات مرگبار ماه گذشته مردان مسلح در بمبئی، به این کشور کمک کند.

به گزارش آفتاب، «رونالد نوبل»، رئیس اینترپل، با «پی چیدامبارام»، وزیر کشور هند، دیدار کرد و وعده داد در خصوص دستیابی به جزئیات درباره 10 مرد مسلح که در 26 نوامبر (6 آذر) به دو هتل مجلل، یک ایستگاه قطار و مرکز فرهنگی یهودیان در بمبئی حمله کردند، به این کشور کمک کند.

به گفته مقامات وزارت کشور هند، «نوبل» در گفتگو با «چیدامبارام» اعلام کرد «اینترپل» در حال مقایسه نمونه‌های دی ان ای (DNA) و دیگر مشخصات مهاجمان با مشخصات متهمان فراری در پایگاه اطلاعات جهانی خود است.

دبیر کل «اینترپل» همچنین با رئیس سازمان مرکزی تحقیقات این کشور نیز دیدار و گفتگو کرد.

«نوبل» در بیانیه‌ای خاطر‌نشان کرد هند و سازمان مرکزی تحقیقات این کشور تجربیات زیادی در زمینه استفاده از خدمات و ابزار «اینترپل» برای ردیابی تروریست‌های فراری دارند.

براساس این بیانیه، هند می‌داند که نمی‌تواند انتظار داشته باشد پاسخ‌هایی برای این قضیه بدون حمایت نهادهای جهانی مجری قانون پیدا کند و ما کمک خواهیم کرد این اتفاق رخ بدهد.

حملات مرگبار در پایتخت تجاری هند به کشته شدن نزدیک به 200 نفر از جمله 9 مهاجم منجر شد.

هند می‌گوید مهاجمان توسط گروه شبه نظامی «لشگر طیبه» مستقر در پاکستان آموزش دیده و تجهیز شده‌اند و سپس سوار بر قایقی مسروقه از شهر «کراچی» پاکستان رهسپار بمبئی شده‌اند؛ هر چند که این گروه هر‌گونه دخالتی را در این زمینه رد کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.