عيدي دردسرساز داماد به مادر زن
ایران نوشت: به تازگی پرونده عجيبي در دادگاه خانواده تهران مطرح شد:
« ... با اين كه همسرم را خيلي دوست دارم اما وقتي مدت كوتاهي از زندگي مشتركمان گذشت، احساس كردم بعضي از رفتارهاي شوهرم با خواستههاي من تفاوت دارد و خانواده خودش را به خانواده من ترجيح ميدهد و آنها را به يك چشم نگاه نميكند.
اين رفتارها هر روز بيشتر ميشد كه گاهي نتيجه آن جروبحث و دعوا بود و گاهي با كوتاه آمدنهاي من روي آنها سرپوش گذاشته ميشد، تا اينكه در عيد امسال همسرم تصميم گرفت به مادر خودش و مادر من عيدي بدهد، اما ميزان عيدي كه به مادرش داد بيشتر از چيزي بود كه به مادر من داد و اين رفتار دوگانه وي در مقابل خانواده خودش و من باعث شد تا كاسه صبرم لبريز شود و ديگر نتوانم تحمل كنم.
من فكر ميكنم شوهرم مانند مردهاي قديمي فكر ميكند و نميداند بايد بين خانواده خودش و همسرش فرقي نگذارد در حالي كه زن و مرد وقتي با هم ازدواج ميكنند بايد خانوادههاي يكديگر را مانند خانواده خودشان بدانند.»
همسر اين زن نيز وقتي با اصرار او براي طلاق مواجه شد، گفت: فكر نميكردم مسأله به اين كوچكي كار را به اينجا برساند و همسرم به خاطر ميزان عيدي درخواست طلاق كند. من از اين كار منظور خاصي نداشتم و فكر نميكردم همسرم تا اين اندازه ناراحت شود.قاضي عموزادي وقتي اختلاف اين زوج را سطحي و قابل حل ديد از آنها خواست تا با گفتوگو به اين اختلاف پايان دهند و با ملاحظه بيشتري با مسائل برخورد كنند تا زندگي شان بر سرمسائل جزيي خراب نشود.
بنا بر اين گزارش، اين زوج جوان با ميانجيگري قاضي دادگاه خانواده تهران به اختلاف خود پايان دادند و شرايط يکديگر را پذيرفتند.
« ... با اين كه همسرم را خيلي دوست دارم اما وقتي مدت كوتاهي از زندگي مشتركمان گذشت، احساس كردم بعضي از رفتارهاي شوهرم با خواستههاي من تفاوت دارد و خانواده خودش را به خانواده من ترجيح ميدهد و آنها را به يك چشم نگاه نميكند.
اين رفتارها هر روز بيشتر ميشد كه گاهي نتيجه آن جروبحث و دعوا بود و گاهي با كوتاه آمدنهاي من روي آنها سرپوش گذاشته ميشد، تا اينكه در عيد امسال همسرم تصميم گرفت به مادر خودش و مادر من عيدي بدهد، اما ميزان عيدي كه به مادرش داد بيشتر از چيزي بود كه به مادر من داد و اين رفتار دوگانه وي در مقابل خانواده خودش و من باعث شد تا كاسه صبرم لبريز شود و ديگر نتوانم تحمل كنم.
من فكر ميكنم شوهرم مانند مردهاي قديمي فكر ميكند و نميداند بايد بين خانواده خودش و همسرش فرقي نگذارد در حالي كه زن و مرد وقتي با هم ازدواج ميكنند بايد خانوادههاي يكديگر را مانند خانواده خودشان بدانند.»
همسر اين زن نيز وقتي با اصرار او براي طلاق مواجه شد، گفت: فكر نميكردم مسأله به اين كوچكي كار را به اينجا برساند و همسرم به خاطر ميزان عيدي درخواست طلاق كند. من از اين كار منظور خاصي نداشتم و فكر نميكردم همسرم تا اين اندازه ناراحت شود.قاضي عموزادي وقتي اختلاف اين زوج را سطحي و قابل حل ديد از آنها خواست تا با گفتوگو به اين اختلاف پايان دهند و با ملاحظه بيشتري با مسائل برخورد كنند تا زندگي شان بر سرمسائل جزيي خراب نشود.
بنا بر اين گزارش، اين زوج جوان با ميانجيگري قاضي دادگاه خانواده تهران به اختلاف خود پايان دادند و شرايط يکديگر را پذيرفتند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
با گذشت متقابل خیلی چیزها حل میشه.گذشت کنید.
به نظرم احترام به کادو نیس باید رابطه ها از اول محکم باشه تا با اینجور حرفا خراب نشه
اگه كسي واقعا زنش رو دوست داشته باشه هيچوقت چنين فرقي نمي زاره
آیا واقعا عیدی دادن کار بدی است؟(به سبک ارسطو)
سلام
هرچه قدر هم بد بین باشی باز دلیل موجهی برای جدایی نیست.
ولی خب خانواده به مانند ریشه ی هر فرد هستش و اگه همسرتو دوست داری باید خانوادش رو دوست داشته باشی و بهشون احترام بذاری.
موضوع کم و زیاد بودن عیدی نیست . بلکه تفاوت قائل شدن و عدم رعایت عدالت و سرپوش گذاشتن روی موضوعه که میتونه تو سایر مسائل هم تکرار بشه .
اونوقت میگین زنا چرا نمیشینن تو خونه خانه داری و بچه داری کنن، خب برای اینکه دستشون تو جیب خودشون باشه، سر کادو به مادرشون، پول قرض دادن به دوستشون، یا هر تصمیم اقتصادی دیگه ای مجبور نشن التماس کنن به شوهره
خب این که مشکلی نیست، معلومه که هر کی به خانواده خودش بیشتر اهمیت میده، به نظر من خانمها به خانواده خودشان بیشتر بها میدهند تا خانواده شوهر.
دوستان چه علاقه ای به طلاق دارید؟؟؟ حالا اونا که آشتی کردن رفتن چرا همه میگید طلاق بده طلاق بده
همینه امار طلاق اینقدر بالا رفته دیگه
کافیه ادم دوتا از این دوستا و همسایه ها داشته باشه
اونوقت دیگه زندگی نداره
خود این زن که از این مسئله اینقدر ناراحت شده آیا واقعا هرچه را که برای مادر خودش دوست داره و هرچه را که برای مادر خودش تهیه می کند برای مادرش شوهرش هم همینطور است. چرا بیشتر ما زنها عدالت را فقط برای خود می خواهیم. معلومه که یه مادر از پسرش خیلی بیشتر از دامادش توقع داره و البته هم حق دارد. تو برای پسرت بیست سی سال زحمت می کشی عمر و زندگی ات را به پایش می ریزی آنوقت نمی سوزی اگر بین تو و مادرزنش فرقی نگذارد؟؟؟
لزوم نداره پدر و مادر همسرت را به اندازه پدر و مادر خودت دوست داشته باشی ولی احترام که دارن . به نظر من مرد خیلی بی سیاست بوده.البته زن هم خیلی تند رفته.
همان بهتر که طلاقش می داد حق این زن طلاقه اگر واقعا فقط همین مورد باشه
اگه این خانم شاغل بود مگه هر چی برای مادرش میخرید برای مادر شوهرش میگرفت؟
همین کارا و بچه بازیها انقدر آمار طلاقو برده بالا.
من میگم هیچ کس پدر و مادر خود آدم نمیشه چه برای زن و چه برای مرد....
مشکلات به این بزرگی قابل حل نیستند
تمام پدرومادرها به یک اندازه احترام دارند حال پدرومادر خود یا پدر ومادر همسر اماهرفرزندی نسبت به پدر ومادر خودش ازمسئولیت بیشتری برخوردار است اگر پدر ومادر زن یا شوهربه کمک مالی یا معنوی ویا جسمی نیاز داشته باشند دور ازانسانیت است اگر این کمک ارایه نگردد.ولی بحث هدیه جدا ازکمک بوده وهمانطور که گفتم پدر ومادر ازفرزند بیش ازعروس وداماد انتظار دارد
اصلا به زنه چه ربطي داشته. مرده دوست داشته و زن هم حق هيچ اعتراضي نداره .آخر الزمان شده واقعاً !!!
فقط دادن عیدی نبوده. مشکلات قدیمی تر بوده. من اون خانم رو درک می کنم.
مادر زن اگر رفتار مادرانه داشه باشه پس مثل مادر می مونه همچنین مادر شوهر با این شرط رفتاری ، فرقی ندارند
از قدیم گفتن بزرگترا به کوچیکترا عیدی میدن. این بابا برعکس عمل کرده!!!
عزیزم زودتر این خانم طلاق بده هم خودتو راحت کن و شاید هم ایشونو.
ینی عاشق این جمله اش هستم که میگه: " با اين كه همسرم را خيلي دوست دارم . . ."
معنی دوست داشتن هم فهمیدیم!
این مشکلی است که عموم مردان با زنان دارند. حتی در بین خود شما هم که فکر می کنید خیلی با همسرتان صمیمی هستید این چالش وجود دارد. عموما زنان به این مساله که شوهرشان چه طرز رفتاری با خانواده مادرزن دارد توجه بسیار زیادی دارند و از کوچکترین ایرادی که در این رابطه ایجاد شود نمی گذرند. ریشه اصلی بسیاری از اختلاف بین زن وشوهرها نیز در همین مقایسه ای است که زنان انجام می دهد. مطمئن باشید هیچ زنی وجود ندارد که این مساله برایش مهم نباشد. پس بنابراین هی نفرمایید که باید همانجا طلاق می داد. بالاخره همیشه حق با زن است حتی اگر حق با مرد باشد!
تو این گرونی عیدی دادنت چی بود؟؟؟؟؟
چقدر مسخره واقعا
هیچ کدوم دلیل واقعی کار این زن رو نفهمیدین.این کار اقا بی احترامی بوده .
خب مگر برای یک بی احترامی باید پا شد رفت دادگاه خانواده و درخواست طلاق داد؟!
طلاق بهتر بود
بهتر بود طلاقش بده چون كسي كه پاش تو دادگاه خوانواده باز شد دوباره و صدباره هم ميره دادگاه
بیخود نیست امار طلاق بالا رفته چون امثال شما به جای درست فکر کردن و درست عمل کردن فقط دنبال قدرت نمایی در زندگی مشترکند
این زن از فردا سر هیچ و پوچ میخواد اوضاع طلاق راه بندازه!
حال کسی نیست از اون خانم بپرسه که ایا پدر و مادر شوهرش را اندازه پدر و مادر خودش دوست داره یا نه؟ نظر من اینه که خودم متاهلم و اصلا نمی توانم این تصور که پدر و مادر همسرم را اندازه پدر و مادر خودم دوست داشته باشم همان طور که هم برای اون همین حس را دارم چون اعتقاد دارم کسی که بعد از سی سال وارد زندگی میشه نمی تونه یک ارتباط عمیق رو ایجاد کنه
خب مادر خود آدم خیلی بیشتر واسه آدم زحمت کشیده و این کار اشکالی نداشته
اگر به خاطر این مسئله درخواست طلاق داده باید همونوقت طلاقش می داده
آفرین به اندیشه شما(یه خانم)
به نظر من تو مناسبتهای مشترک بهتره هدیه هم پای هم داده شود بعدا در جای دیگه و در مناسبتی، تلافی زحمات مادر انجام داد.
چه ربطی داره ناشناس جان . منم یه خانم هستم اما به نظرم اگه مامان من واسه من دلسوز بوده مطمئنم مادرشوهرم هم نسبت به شوهر من دلسوزه و اگه واقعا شوهرمو دوست داشته باشم فرقی قائل نمیشم بالاخره اونم مادره زحمت کشیده . کادو دادن یه جور احترامه به طرف مقابل.
منم به شوهرم همین رو میگم . وقتی به مادرم امسال کادوی بهتری نسبت به مادر شوهرم میدم شوهرم نباید ناراحت بشه.به هرحال دلسوزی که نسبت به مادرم دارم هیچوقت مثل مادر شوهرم نخواهد بود
من یه مردم که اینو مینویسم:
مادر زن هم برای او زیاد زحمت کشیده
مرد باید سیاست داشته باشه
یه مرد به راحتی میتونه در این طور مواقع به هردو طرف یک مقدار مساوی عیدی بده بعدا چون درآمد رو مرد در میاره و اختیار خرجش هم طبق شرع و عرف با خودشه بعدا به مادر خودشون بازم یه چیزی بیشتر میدادن بدون اینکه نیاز باشه هر چیزی رو زن بدونه.
شاید بالاخره یه مادر انتظارش از پسر خودش بیشتر باشه تا از دامادش
این طبیعی نیست؟
همون بهتر این زن رو طلاق میدادی!
آخرش چی خواهر من؟
با تلافی که چیزی حل نمیشه! خودتم به آسایش نمیرسی. مرد بیشترین تاثیر پذیری رو از زن داره و اگه زن زرنگ باشه تاثیر مثبت رو مردش میذاره...این یک سرمایه گذاری تضمین شده هست.
چرا بايد طلاقش ميداد ، درسته اين خانم زياده روي كرده ولي مطمناً فقط عيدي نبوده و اينقدر اينجور مسائلو از شوهرش ديده كه ديگه تحمل نكرده ، شوهر خود منم به خانواده خودش نسبت به خود من فرق ميذاره و دل منو هميشه ميشكنه منم يه جور ديگه تلافي ميكنم
متاسفم که بگم اما این زندگی دوام نخواهد داشت ...
سلام
خبرنگاری از زن وشوهری که 65 سال با هم زندگی کرده بودند پرسید چگونه این قدر زندگیتان دوام اورد؟
خانم جواب داد ما در دورانی متولد شدیم که اگر چیزی خراب میشد درست اش میکردند نه این که دور بیاندازنش.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.