آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3709بازدید

پورشه فولكس‌واگن را تصاحب كرد

پورشه سال گذشته تلاش زيادي را براي افزايش سهم در فولكس‌واگن انجام داد، اما به دليل گسترش دامنه بحران مالي جهاني به آلمان مجبور شد در برنامه‌هاي خود تاخير بيندازد.

پورشه از تصاحب فولكس‌واگن خبر داد.

به گزارش ايسنا، شركت پورشه اعلام كرد كه پس از خريد بيش از 50 درصد از سهام بزرگترين خودروساز اروپا عملا اين شركت آلماني را تصاحب كرده است.

بنا بر اعلام مسوولان پورشه اين شركت در حال حاضر مالك 50.76 درصد از سهام فولكس‌واگن شده است. اين سهم تا پيش از اين 42 درصد بود.

پورشه سال گذشته تلاش زيادي را براي افزايش سهم در فولكس‌واگن انجام داد، اما به دليل گسترش دامنه بحران مالي جهاني به آلمان مجبور شد در برنامه‌هاي خود تاخير بيندازد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه، فولكس‌واگن در حال حاضر بعد از جنرال‌موتورز و تويوتا بزرگترين توليدكننده خودرو در جهان به شمار مي‌رود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.