آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

مدارس از سال93 درجه‌بندی می‌شوند

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به درجه‌بندی مدارس در سال تحصیلی آینده گفت: برای کمک به بازماندگان از تحصیل باید برای آموزش از راه دور برنامه داشته باشیم.

به‌گزارش تسنیم، فرشته حشمتیان در همایش مدیران و مؤسسان مدارس و مراکز غیردولتی و آموزش از  راه دور استان کرمان، با تأکید بر جدی گرفتن دوره پیش‌دبستانی اظهار داشت: مدیریت این دوره به‌صورت غیردولتی، به‌معنای سلب تکلیف از سایر حوزه‌ها نیست.

وی افزود: هفته گذشته هیئت وزیران تصویب کرد که قانون صندوق حمایت از مؤسسان مراکز غیردولتی تمدید شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به درجه‌بندی مدارس در سال تحصیلی آینده گفت: در همه مدارس، دستورالعمل ابلاغی سال جدید، بسیاری از ابهامات را برطرف می‌کند.

حشمتیان درباره مراکز آموزش از راه دور گفت: شاید احساس این بود که باور عمومی نسبت به این مدارس از بین رفته است، اما باید این ظرفیت را باور و از آن استفاده کنیم.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی اضافه کرد: مؤسسان مدارس و مراکز غیردولتی خیّران مدرسه‌دار هستند و سرمایه خود را صرف تربیت فرزندان به‌عنوان سرمایه‌های مملکت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه مدیران و مؤسسان مراکز غیردولتی باید برنامه‌ریزی داشته باشند، تصریح کرد: برنامه‌ها بر اساس سند تحول بنیادین است و هرزمان تعامل هدفمند شود به تربیت نزدیک‌تر می‌شویم.

وی تأکید کرد: برای کمک به بازماندگان از تحصیل و رقابت در حوزه آموزش مجازی جهانی، باید برنامه‌ریزی مناسبی برای آموزش از راه دور داشته باشیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.