رياست صداوسيما در پنج سال آينده با كيست؟
در حالي كه خرداد 88 موعد پاياني دوره پنج ساله رياست ضرغامي بر صداوسيماست، در كنار احتمال قوي تمديد دوره رياست وي بر رسانه ملي، گزينههاي مطرحي بر سر زبانها افتاده است....هر چند اين گزينه مطرح در برابر پرسشها و مطالب منتشره در اين باره، از تكرار بیست ساله پيشنهاد رياست بر صداوسيما به خود خبر داده است.

در حالي كه خرداد 88 موعد پاياني دوره پنج ساله رياست ضرغامي بر صداوسيماست، در كنار احتمال ابقاي وي و تمديد دوره رياستش بر رسانه ملي، گزينههاي مطرحي بر سر زبانها افتاده است.
به گزارش خبرنگار «تابناك»، دكتر غلامعلي حداد عادل، رئيس سابق مجلس شوراي اسلامي و رئيس كميسيون فرهنگي مجلس هشتم و نيز مشاور عالي رهبر انقلاب، مهمترين گزينهاي است كه شنيده ميشود، در صورت كنار رفتن ضرغامي، جانشين او خواهد شد. هر چند وي در برابر پرسشها و مطالب منتشره در اين باره، از تكرار بیست ساله پيشنهاد رياست بر صداوسيما به خود خبر داده است.
از سوي ديگر، نام شخصيتهايي چون دكتر علي اكبر ولايتي ـ كه كانديداتوري وي در انتخابات رياست جمهوري از سوي نزديكانش تكذيب شد ـ و نيز يكي از معاونان کنونی صداوسيما نيز شنيده ميشود كه به نظر ميرسد با توجه به اشتغالات علمي دكتر ولايتي و قوي بودن شايعات رياست دكتر حداد، اين گمانهزنيها درست نباشد.
همچنین بايد خاطر نشان كرد، شايعات پيرامون فعاليت سياسي و انتخاباتي احتمالي ضرغامي در رياستجمهوري آينده، با تمدید رياست وی بر رسانه ملي اين شايعات نیز منتفی خواهد شد.
از سوی دیگر به زودی نمایشگاهی از دستاوردها و فعالیت های صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار خواهد شد و مسولان عالی رتبه نظام از آن آن بازدید خواهند داشت که به نظر می رسد این اقدام زمینه ساز تمدید حکم ضرغامی برای 5 سال آینده خواهد بود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.