آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

گزارش تمرين پرسپوليس

بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس امروز در آکادمي ملي المپيک 7 نوع تست دادند.

تمرين پرسپوليس از ساعت 16 امروز در آکامي ملي المپيک سالن سنجش يک دنبال شد.

به نقل از فارس، در اين تمرين بازيکنان ابتدا تست چربي و به تدريج تست توانايي، هوازي، استقامتي، سرعتي و عکس‌العمل، انعطاف بدني دادند.

* علي دايي در تمرين امروز با لباس شخصي آمد. دختر کوچک او ميهمان ويژه قرمزپوشان بود.

* مربي بدنساز استقلال نيز در تمرين امروز پرسپوليس حضور داشت و عملکرد قرمزپوشان را به دقت زير نظر داشت.

* غلامپور و محمد دايي نيز در تمرين اختصاصي تمرين کردند.

* عباس‌زاده از ناحيه کشاله دچار مصدوميت شد.

* به دليل ليز بودن تارتان داخل سالن آکادمي ملي المپيک بازيکنان کفش‌هاي خود را درآوردند و پابرهنه به زدن استارت‌هاي بلند پرداختند البته مسئولان آکادمي به آنها هشدار دادند که اين کار خطرناک است و احتمال مصدوميت بسيار زياد است.

* کري بازيکنان بين يکديگر از نکات جالب اين تست بود تا حدي که هر کدام قصد داشتند از رکورد ديگري باخبر شوند.

* امير عابدزاده انگشت مصدومش را باندپيچي کرد و در تمرين امروز شرکت کرد.

* حميد علي‌عسگر به دليل مصدوميت از ناحيه آشيل در تمرين امروز کمي احساس درد کرد.

* پرسپوليسي‌ها در تمرين امروز با لباس‌هاي بنفش به تمرين پرداختند.

* کريم باقري نيز در تمرين امروز دست به قلم شد و از برخي اقدامات بازيکنان يادداشت‌برداري کرد.

* در تمرين امروز سر علي دايي نيز خيلي شلوغ بود. تعدادي از اطرافيان پرسپوليس و ملي‌پوشان تيم‌هاي ديگر با او صحبت و گفت‌وگو مي‌کردند.

* حسين کنعاني مدافع پرسپوليس به دليل برخورد با يک ميله و پيچ خوردن پايش در تمرين امروز به شدت مصدوم شد و سپس پاي او بانداژ و با کمک ديگران براي بررسي بيشتر از آکادمي المپيک رفت.

* پرسپوليسي‌ها در مرحله پاياني 8 دور چمن مصنوعي آکادمي ملي المپيک را دور زدند.

* دختر علي دايي در کنار ساير قرمزپوشان به بدنسازي و با کمک پدرش زدن وزنه‌هاي سبک پرداخت که همين موضوع سوژه چند عکاس شده بود.

* در حاشيه تمرين امروز به دليل سنگيني اين تست حال چند بازيکن بد شد اما خيلي زود به شرايط عادي بازگشتند.

* محسن بنگر هنگام دويدن دور زمين از ناحيه روي پا احساس درد کرد و تمريناتش متوقف شد.

* خستگي بازيکنان ملي پوش نمايان بود.

*در پايان بازيکنان به سه گروه 7 نفره تقسيم شدند و به مسابقه دوي سرعت در 8 دور پرداختند. گروه اول اميد عاليشاه، گروه دوم خانزاده و گروه سوم يونس شاکري نفرات اول بودند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.