آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

پاسخ معاون ظریف به ادعای کری

معاون وزیر امور خارجه گفت: چیزی که در ژنو اتفاق افتاد روشن و مشخص است که چه کسی مسئله را به جایی رساند که نتوانستیم در آخرین لحظه به توافق برسیم، باید دید دور بعد به کجا می‌رسیم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، "مجید تخت‌روانچی" عضو تیم مذاکره کننده هسته‌ای و معاون وزیر امور خارجه که در مراسم ختم والده دکتر نجفی حضور داشت در جمع خبرنگاران در مورد اظهارات اخیر جان‌ کری وزیر خارجه آمریکا گفت: نمی‌خواهیم وارد مباحث به صورتی شویم که پاسخ وی را بدهیم. 

معاون وزیر خارجه گفت: چیزی که در ژنو اتفاق افتاد روشن و مشخص است که چه کسی مسئله را به جایی رساند که نتوانستیم در آخرین لحظه به توافق برسیم، باید دید دور بعد به کجا می‌رسیم. 

وی در پایان در پاسخ به این سوال که آیا این را تأیید می‌کند که ایران مقصر نبوده است خاطر نشان کرد: ‌بله، قطعا ایران مقصر در به توافق نرسیدن با کشورهای 1+5 نبود. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.