آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

انبار کالاهای اساسی پر است

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه ایران هیچگونه نگرانی از بابت تامین کالاهای اساسی مورد نیاز خود ندارد، گفت: هم اکنون ذخایر این کالا در سطح بسیار مناسبی قرار دارد و این پیامی برای مذاکره کنندگان هسته ای است.

عباس قبادی در گفتگو با مهر، وضعیت ذخیره سازی کالاهای اساسی را بسیار مناسب ارزیابی کرد و گفت: هم اکنون انبار کالاهای اساسی پر است و این موضوع، پیامی به مذاکره کنندگان هسته‌ای با ایران است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: بر این اساس، ذخایر گوشت، مرغ، برنج، روغن و گندم در سطح مناسبی قرار دارد و کشتی های حمل کالا به ایران نیز در حال تخلیه و یا بر روی آبها هستند. بر همین اساس، کالارسانی به بازار نیز به موقع صورت می گیرد و خوشبختانه در هیچ کالایی دچار کمبود نیستیم.

وی تصریح کرد: نتیجه مناسب بودن ذخایر کالاهای اساسی، آرامش در بازار است و عدم کمبود کالا خود نوعی اطمینان را به بازار و مردم می دهد که همواره می توانند کالا را در اختیار داشته و نگران نباشند.

به گفته قبادی، با کنترل دولت، نرخ کالاهای اساسی در بازار رو به کاهش است و امیدواریم که نرخ ها در سال جاری بدون تغییر باقی بماند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.