آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2951بازدید

خادم: دور دوم، جبران مافات نمي‌كند

خادم: دور دوم، جبران مافات نمي‌كند
اميررضا خادم گفت: هرچند كه برگزاري مراسم خداحافظي براي قهرمانان و افتخارآفرينان ورزش كشور، اقدامي ارزنده و قابل تقدير است، اما گزينش تنها چند چهره ورزشي از ميان افرادي همچون عليرضا دبير و آرش ميراسماعيلي كه از سويي صاحب مدال طلاي بین المللی هستند و از سوي ديگر به تازگي از عرصه قهرماني خداحافظي كرده‌اند جاي گله دارد.
 
مدیرعامل موسسه نسل آفتاب و قهرمان اسبق كشتي جهان و المپيك در گفت و گو با ایپنا، ضمن بيان اين مطلب افزود: بهتر بود حال كه كميته ملي المپيك قصد برگزاري چنين مراسمي را دارد، در سطحي وسيع‌تر و جامع‌تر عمل مي‌کرد تا از ايجاد شائبه‌هايي كه اكنون ايجاد شده، جلوگيري كند.
 
رئيس كميته تربيت بدني مجلس هفتم شوراي اسلامي با اشاره به برگزاري دور دوم مراسم خداحافظي از قهرمانان خاطرنشان كرد: برگزاري اين مراسم نمي‌تواند جبران مافات كند و در عين حال كه اقدام خوبي است موضوع را به حاشيه مي‌برد.
 
رئيس هيات مديره موسسه فرهنگي، هنري و ورزشي نسل آفتاب اذعان داشت: با توجه به اينكه آرش ميراسماعيلي به تازگي و بعد از المپيك 2008 پكن با دنياي قهرماني خداحافظي كرده و قرار است با روحيه‌اي مضاعف و حمايتي كه از سوي مسئولين امر، سازمان تربيت بدني، كميته ملي المپيك و فدراسيون جودو مي‌شود، قهرمانان بزرگي مثل خودش را تربيت كند، كم‌لطفي است كه چه در ميان 30 ورزشكار برتر پس از انقلاب و چه در مراسم تقدير كميته ملي المپيك و سازمان تربيت بدني مورد بي‌مهري واقع شود و اين موضوع قطعا به نفع ورزش ما نخواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.