آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

برگزاری دادگاه تجدیدنظر «محمد توسلی»

وکیل‌مدافع محمد توسلی گفت: دادگاه تجدیدنظر موکلم 27 آذرماه در شعبه 54 دادگاه تجدیدنظر استان تهران به ریاست قاضی پورعرب برگزار شد.

ایمان میرزازاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این مطلب، اظهار کرد: در این جلسه نماینده دادستانی تهران و نماینده حقوقی وزارت اطلاعات نیز حضور داشتند و فرصت مناسبی از سوی ریاست دادگاه در اختیار موکل و وکلای پرونده قرار گرفت.

وی افزود: نمایندگان دادستانی و وزارت اطلاعات نیز مطالب خود را ارائه دادند و به بسیاری از سوء تفاهمات و اختلافات پرداخته شد که بخش عمده‌ای از آنها تاریخی و سیاسی بود.

میرزازاده با بیان این که قرار شد موکل لایحه تکمیلی خود را به دادگاه ارائه کند، گفت: از سوی وکلا نیز برخی از ابهامات و اشکالات در زمان تحقیقات این پرونده مطرح شد و ایراد اعتبار امر مختومه نیز بنا به وضعیت پرونده سال 81 اعضای نهضت آزادی از سوی فریده غیرت، یکی از وکلای این پرونده مطرح و درخواست شد که وضعیت این پرونده 12 ساله، از نهادهای مربوطه توسط دادگاه محترم استعلام شود که در این زمینه لایحه‌ای جداگانه ارایه شد.

وکیل‌مدافع محمد توسلی ابراز امیدواری کرد که با توجه به دفاعیات مفصل موکل و وکلا و نیز سایر دلایل و ایرادات موجود در این پرونده، دادگاه تصمیم مقتضی را اتخاذ کند.

به گزارش ایسنا، محمد توسلی در سال 90 به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام بازداشت شد و در حال حاضر با قرار وثیقه 100 میلیون تومانی آزاد است. شعبه 15 دادگاه انقلاب در حکمی وی را به 11 سال حبس تعزیری و 5 سال محرومیت از فعالیت‌های حزبی، تشکیلاتی و مطبوعاتی محکوم کرده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.