آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

رودنیل:گل‌های فولاد صحیح بود

کارشناس داوری فوتبال گفت: گل های تیم فوتبال فولاد خوزستان به پرسپولیس تهران درست بود و تشخیص داور صحیح است.

نوذر رودنیل روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بازی تیم های فوتبال پرسپولیس تهران و فولاد خوزستان، بازی روانی بود و مشکلی برای داوری نداشت.

وی، قضاوت یدالله جهانبازی در این مسابقه را قابل قبول دانست ولی مشکل اصلی قضاوت او را مدیریت ضعیف بازی ذکر کرد.

کارشناس داوری فدراسیون فوتبال، اجازه وقفه در بازی و جمع شدن بازیکنان دور داور که در مواردی به 70 ثانیه رسید را مهم ترین مشکل قضاوت این داور اعلام کرد.

رودنیل تصریح کرد: شیوه دویدن جهانبازی به عنوان داور یک بازی لیگ برتر فوتبال، کند بود.

دیدار تیم های فوتبال فولاد خوزستان و پرسپولیس تهران، عصر روز شنبه در شهر اهواز با نتیجه 2 بر یک به نفع فولاد خوزستان خاتمه یافت.

اعتقاد به خطای هند گل های تیم فوتبال فولاد خوزستان از سوی بازیکنان تیم پرسپولیس تهران و برخی محافل مطرح بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.