آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

گوشی ضد جاسوسی ۶۲۹ دلاری رسید

شرکت‌های اروپایی و آمریکایی بعد از افشاگری‌های اسنودن به فکر راه چاره برای جلوگیری از جاسوسی‌های بیشتر سازمان امنیت ملی ایالات متحده افتادند.

گوشی ضد جاسوسی ۶۲۹ دلاری رسید
گوشی ضد جاسوسی توسط دو شرکت آمریکایی و اسپانیایی با قیمت ۶۲۹ دلار روانه بازار آمریکا و اروپا می‌شود.

به گزارش تسنیم، شرکت‌های اروپایی و آمریکایی بعد از افشاگری‌های اسنودن به فکر راه چاره برای جلوگیری از جاسوسی‌های بیشتر سازمان امنیت ملی ایالات متحده افتادند.

این تدابیر سرانجام به تولید گوشی ضد جاسوسی توسط دو شرکت آمریکایی و اسپانیایی سایلنت سیرکل و گیک‌فون منجر شده که به بلک‌فون شهرت یافته است.

سایلنت ‌فون، سایلنت کانتکت و سایلنت تکس از جمله نرم‌افزارهایی هستند که حافظ اطلاعات شخصی و ضروری کاربران هستند و بر روی این گوشی لحاظ شده است.

نمایشگر این گوشی 4.7 اینچ است و پردازنده‌ای چهار هسته‌ای با قدرت فرکانسی 2 گیگاهرتز آن را پشتیبانی می‌کند.

رم دو و حافظه 16 گیگابایتی و دوربین‌های 8 و 1.3 مگاپیکسلی نیز از دیگر ویژگی‌های این گوشی به حساب می‌آید.

قیمتی که برای این گوشی در نظر گرفته شده، 629 دلار است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.