آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

افراد سحرخیز لاغرتر هستند

نتایج بررسی‌های محققان نشان می‌دهد افرادی که صبح زود از خواب برمی‌خیزند بیش از افراد دیگر مستعد لاغر شدن هستند.

به گزارش ایسنا، محققان دانشگاه «نورت‌وسترن» آمریکا اظهار داشتند: افرادی که صبح زود از خواب برمی‌خیزند به دلیل آن که در معرض نور صبحگاهی خورشید قرار می‌گیرند بیش از افراد دیگر وزن خود را از دست می دهند.

محققان آمریکایی معتقدند: در صورتی که فرد در زمان مناسبی از روز، نور کافی دریافت نکند ممکن است در تنظیم ساعت درونی بدنش اخلال ایجاد شده به گونه‌ای که متابولیسم بدن را تغییر داده و به اضافه وزن منجر شود.

محققان به افراد توصیه می‌کنند حدود 20 تا 30 دقیقه از صبح را که در فاصله ساعت هشت صبح تا ظهر است در معرض نور آفتاب قرار گیرند.

به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، همچنین پیش از این نتایج مطالعات حاکی از آن بود بلند شدن به هنگام صبح زود به افزایش قدرت باروری،‌ کاهش استرس و عادات صحیح کمک می کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.