آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

صعود موقت رئال‌مادرید به صدر

رئال‌مادرید با پیروزی پر گل برابر آلمریا موقتا به صدر جدول لیگای اسپانیا صعود کرد.

به گزارش ایسنا، هفته‌ سی و سوم رقابت‌های لیگای اسپانیا بامداد امروز (یکشنبه) با یک دیدار ادامه یافت که در آن رئال مادرید موفق شد در خانه با چهار گل آلمریا را شکست دهد‌ تا موقتا به صدر جدول لیگا صعود کند.

رئال مادرید در شبی که کریستیانو رونالدو را به دلیل مصدومیت در ترکیب نداشت با ترکیب گرت بیل و کریم بنزما‌ برابر آلمریا پا به میدان مسابقه گذاشت و موفق شد در دقیقه‌ 28 با ضربه آنخل دی‌ماریای آرژانتینی به گل نخست خود دست یابد تا نیمه نخست با همین تک گل به پایان برسد.

گرت بیل ولزی در دقیقه‌ 53 نیمه دوم با همکاری کریم بنز‌ما در موقعیت گلزنی قرار گرفت و موفق شد با پای چپ گل دوم تیمش را به ثمر برساند. سه دقیقه‌ بعد ایسکو اختلاف رئال مادرید را به سه رساند تا خیال این تیم از کسب پیروزی راحت شود. البته این پایان کار نبود و میزبان موفق شد در دقیقه‌ 85 با شوت زمینی آلوارو موراتا گل چهارم رئال مادرید نیز به ثمر برساند تا با توجه به شکست بارسلونا این تیم به صدر جدول لیگا صعود کند.

البته در صورتی که آتلتیکو مادرید امشب حتی یک تساوی نیز برابر ختافه به دست بیاورد صدر جدول مجددا در اختیار شاگردان دیگو سیمئونه قرار خواهد گرفت.

** برنامه رقابت‌های امروز (یکشنبه) لیگای اسپانیا به این شرح است:

* ختافه – آتلتیکو مادرید

* بتیس – سویا

* والنسیا – الچه

* اسپانیول – رایو وایکانو

در جدول رده‌بندی لیگا رئال مادرید با 79 امتیاز و تفاضل گل بهتر نسبت به آتلتیکو مادرید در صدر قرار دارد، آتلتیکو مادرید با همین تعداد امتیاز در رده دوم قرار دارد و بارسلونا با 78 امتیاز سوم است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.