آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

تلاش غرب‌ برای تحریم مجدد روسیه

درگیری ها در شرایطی در شرق اوکراین میان نیروهای دولتی و هواداران روسیه ادامه دارد که غرب‌گرایان می‌کوشند دور تازه‌ای از تحریم‌ها را علیه روسیه اعمال کنند.

به گزارش فارس به نقل از «ال‌بی‌سی»، رسانه‌های اوکراینی امروز اعلام کردند که نظامیان این کشور در پی درگیری شدید با هواداران روسیه، ساختمان شهرداری در بخش شرقی «ماریوپل» را بازپس گرفتند.

شبکه 5 تلویزیون اوکراین در خبری  از اقدام گاردملی در تصرف این ساختمان و بیرون راندن هواداران روسیه به خیابان‌ها خبر داد ؛ خیابان اصلی منتهی به  این ساختمان که معترضان با آتش‌زدن لاستیک و اتوبوس برقی آن را مسدود کرده بودند.

این در حالی است که «پترو پروشنکو» نامزد شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری اوکراین از اتحادیه اروپا و آمریکا خواسته  تا در صورتی که روسیه با همه‌پرسی که قرار است 11 می هواداران روسیه برگزار کنند حمایت کند، با اعمال سومین دور از تحریم‌ها  علیه این کشورموافقت کنند.

وی که برای دیدار با «آنگلا مرکل»صدراعظم آلمان به این کشور رفته است، در برلین به خبرنگاران گفت: «اگر روسیه از این همه‌پرسی حمایت کند، ما قطعا باید با اقدام در زمینه تحریم‌ها موافقت کنیم که اقدامی هماهنگ شده بین آمریکا و اتحادیه اروپاست.»

با این حال هواداران روسیه در منطقه «دانباس»  خواستار برگزاری همه‌پرسی شبیه به همه‌پرسی شده‌اند که  ماه مارس در کریمه برگزار شد.

همچنین کی‌یف امروز نخستین بخش از کمک مالی خود از صندوق بین المللی پول را دریافت کرد. بنابر اعلام بانک مرکزی اوکراین، مبلغ دریافت شده از صندوق بین المللی پول، حدود 3.2 میلیارد دلار می باشد. این مبلغ روز گذشته به حساب اوکراین واریز شده است.

ناآرامی در شرق اوکراین در روزهای گذشته شدت گرفته است و از روز دوشنبه به عنوان خونبارترین روز در درگیری‌های اخیر یاد می‌شود. به طوری که ستاد مرکزی نیروهای دفاع مردمی شهر اسلاویانسک در شرق اوکراین از کشته و زخمی شدن ده‌ها نفر در درگیری‌های دوشنبه در منطقه خبر دادند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.