آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

استيلي: تمام زندگي من پرسپوليس است

سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن گفت:‌امروز تکليف نهايي‌ام درباره ماندن يا رفتنم از هيأت مديره پرسپوليس مشخص مي‌شود.

حميد استيلي در خصوص مذاکره با علي کريمي اظهار داشت: بله، با کريمي صحبت‌هاي اوليه بسيار خوبي داشته‌ايم و اميدواريم اين بازيکن باتجربه و خوب کشورمان را به خدمت بگيريم. اميدوارم اين اتفاق بيفتد.

وي درباره ماندن يا رفتنش از هيأت مديره پرسپوليس نيز گفت: يکسري تصميم‌ها گرفته‌اند اما اجازه بدهيد امروز تکليف نهايي‌ام مشخص مي‌شود، عجله نکنيد.

استيلي ادامه داد: هميشه مهم پرسپوليس و نام بزرگش است که بايد موفق شود نه من، اين را بايد همه بدانيم، چه من باشم يا نباشم، هميشه زندگي براي پرسپوليس ادامه دارد.

وي افزود: مهمترين موضوع سر و سامان دادن به پرسپوليس بود که خوشبختانه با کادر فني خوبي که داريم شروع خوبي را داشتيم و تا حدودي آرامش در پرسپوليس حکمفرما شده، حالا هم اميدوارم با من يا بودن من پرسپوليس به اهدافش با بازيکنان خوب و کادر فني مجربش برسد اما من اين را مي‌گويم پرسپوليس هميشه تمام زندگي من است و من هيچ وقت از اين تيم جدا نمي‌شوم چون عاشقانه اين تيم را دوست دارم.

استيلي در پايان در مورد حضور زادمهر در راه‌آهن نيز گفت: هيچ چيز در اين باره مشخص نيست، اما اگر خود دکتر زادمهر دوست داشته باشد قطعاً در خدمت ايشان خواهيم بود اما فعلاً موضوعي نهايي نشده و اجازه بدهيد بعداً در اين باره حرف بزنيم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.