آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

تبانی با قاضی، رسوایی‌ جدید سارکوزی

انتشار مکالمه ضبط شده نیکولا سارکوزی، رئیس‌جمهوری سابق فرانسه با وکیلش درباره یک قاضی برای صدور حکم به نفع سارکوزی به دلیل رسوایی دریافت رشوه‌ و پیشنهاد قضاوت در موناکو به رسوایی‌های وی اضافه شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، نیکولا سارکوزی، رئیس‌جمهوری سابق فرانسه که در هفته قبل به فساد مالی و دریافت پول از لیلیان بتانکورت، وارث لورئال برای کمپین انتخابات ریاست جمهوری 2007 متهم شده بود، خود را قربانی یک ساختار عجیب و غریب می‌داند، اما این بار وی به تبانی با یک قاضی در سرپوش گذاشتن بر یکی از شش مورد ارتشاء متهم شده است.

وی در مکالمه‌ای تلفنی به این قاضی وعده داده بود که اگر به نفعش رای بدهد، وی را به عنوان قاضی موناکو منصوب می‌کند. این مکالمه تلفنی میان سارکوزی و وکیلش تیری هرزوگ صورت گرفته و در آن سارکوزی گفته است، «من به موناکو می‌روم و با پادشاه آلبرت سخن می‌گویم.» این مکالمه تلفنی در فوریه سال جاری میلادی صورت گرفته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.