فاطمه هاشمی وارد دادگاه شد

دقایقی پیش فاطمه هاشمی به همراه یاسر هاشمی و عفت مرعشی و همچنین سیدمحمود علیزاده‌طباطبایی وکیل‌مدافع خود وارد شعبه 54 دادگاه تجدیدنظر استان تهران مستقر در دادگاه انقلاب شد.
کد خبر: ۴۲۸۵۶۱
|
۰۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۹ 24 August 2014
|
6533 بازدید
دقایقی پیش فاطمه هاشمی به همراه یاسر هاشمی و عفت مرعشی و همچنین سیدمحمود علیزاده‌طباطبایی وکیل‌مدافع خود وارد شعبه 54 دادگاه تجدیدنظر استان تهران مستقر در دادگاه انقلاب شد.

به گزارش ایسنا، فاطمه هاشمی در ابتدای ورود به دادگاه در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که روند پرونده را چه طور ارزیابی می‌کنید، اظهار کرد: از پرونده‌ام خبری ندارم. امروز قرار است دادگاه تجدیدنظر برگزار شود، چون ما نسبت به حکم دادگاه قبلی اعتراض داشتیم.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که جلسه امروز دادگاه را چه طور می‌بینید گفت: مردم ما در ابتدای انقلاب شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی را سر دادند.

وی در ادامه چنین ابراز عقیده کرد که امروز مشاهده می‌کنیم این شعار که مردم با آن انقلاب کردند، دچار آسیب شده و زور و زر و تزویر جای آن را گرفته است.

بر اساس این گزارش، فاطمه هاشمی ششم شهریورماه سال 92 به اتهام انتساب مطالب خلاف واقع به روسای قوای قضائیه و مقننه به شعبه 12 بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه احضار و حدود یک ماه بعد برای او قرار مجرمیت صادر و پرونده به شعبه اول دادگاه انقلاب ارسال شد.

دادگاه نامبرده 18 دی ماه سال گذشته در شعبه اول دادگاه انقلاب برگزار و وی به 6 ماه حبس تعزیری که به مدت دو سال تعلیق شده است، محکوم شد.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟