آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

هافبک هجومی رم خانه‌نشین شد

 مصدومیتی که هافبک آرژانتینی تیم فوتبال رم در بازی اخیر جالوروسی در لیگ قهرمانان اروپا به آن دچار شد او را برای مدتی نه چندان طولانی خانه‌نشین خواهد کرد.

به گزارش تسنیم، سایت باشگاه رم اعلام کرد، خوان ایتوربه بال آرژانتینی این تیم که بازی جالوروسی برابر زسکا مسکو شبی درخشان را سپری و گلزنی هم کرد از ناحیه کشاله ران دچار کشیدگی شده است، مصدومیتی که او را حداقل تا 3 هفته خانه نشین خواهد کرد.

ایتوربه در نیمه اول بازی که با پیروزی قاطعانه 5 بر یک رم خاتمه یافت، مجبور به ترک میدان شد و اکنون سایت باشگاه رم اعلام کرده است که او دچار کشیدگی درجه اول عضله چهارسر ران شده اما روند ریکاوری خود را آغاز کرده است.

مصدومیت ایتوربه که فصل پیش برای تیم هلاس ورونا توپ می‌زد، بدان معناست که او بازی دوم جالوروسی در لیگ قهرمانان اروپا برابر منچسترسیتی که سه‌شنبه هفته آینده در خانه نماینده انگلیس برگزار خواهد شد را قطعاً از دست می‌دهد و امکان دارد که به بازی هفته پس از آن در خانه یوونتوس هم نرسد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.