آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

نامه‌يي كه جان مادر را نجات داد

زن جواني كه به همراه فرزندانش در خانه حبس شده و مورد آزار و اذيت همسرش قرار گرفته بود، با حضور به موقع پليس آگاهي شهرستان دره‌شهر در استان ايلام از مرگ نجات يافت.

به گزارش اعتماد، پليس زماني از اين جريان اطلاع پيدا كرد كه اين زن جوان، روي كاغذي ماجراي آزار و اذيت همسرش را نوشت و با كمك فرزند خردسالش به دست دادستان شهر رساند.

 دادستان عمومي انقلاب شهرستان دره شهر نيز زماني كه از اين ماجرا مطلع شد، موضوع را به پليس گزارش داد و دستور رسيدگي به پرونده را صادر كرد.

در حالي كه دادستان تلاش مي‌كرد، جلوي اتفاقات ناگواري كه ممكن بود براي زن جوان و فرزندش بيفتد را بگيرد، زن كه ديگر تحمل اذيت و آزارهاي همسرش را نداشت، طنابي به پنكه سقفي خانه‌اش بست و تصميم گرفت خودكشي كند اما پليس كه از طريق دادستان از موضوع زن جوان و فرزندش مطلع شده بود، به موقع سر صحنه حادثه حضور يافت و مانع از خودكشي زن جوان شد و او و فرزندش را به محل امن منتقل كرد.

زن جوان گفت: همسرم مشكل روحي و رواني دارد و گاهي اوقات فرزندان چهار و پنج ساله‌ام را از خانه بيرون انداخته و آنها را تا نيمه‌هاي شب گرسنه و تشنه در كوچه رها مي‌كرد. هميشه در خانه را با قفل‌هاي محكمي مي‌بست و اجازه نمي‌داد بيرون بروم. او به قدري سختگير بود كه حتي ديد و بازديد از اقوام را هم برايم قدغن كرده بود. به خاطر سختگيري‌هاي همسرم چند بار تصميم گرفتم خودكشي كنم. به خاطر فرزندانم اين سختي‌ها را تحمل كردم و هرچه با همسرم صحبت مي‌كردم اما او جز كتك زدن كار ديگري بلد نبود. سه سال است كه اين روال در خانه ما ادامه دارد و من ديگر خسته شده‌ام.

همسر اين زن جوان كه در دفتر قاضي پرونده حاضر شده بود، گفت كه به خاطر اختلاف سني زياد، عدم تفاهم و وسواس بيمارگونه‌يي كه دارد، همسرش را مورد آزار و اذيت قرار داده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۰۶/۳۰ ۱۶:۳۹

یه عده واقعا عقده نظر دادن دارند. آخه شما مگه به ماجرا احاطه دارید که اینطور خداگونه نظر میدید.

ناشناس۱۳۹۳/۰۶/۳۰ ۱۷:۳۴

کسی نظر خداگونه نداده. ولی انگار شما یدجوری بهت برخورده! نکنه با مرد داستان همدردی؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۶/۳۰ ۱۵:۰۹

توی این خبر یک نکته مثبت هست. و اون هم وظیفه شناسی دادستانه. نامه را یک کودک به دست دادستان شهر رسونده. اگر به کودک اهمیت نمی داد شاید مادر جانش را از دست داده بود

ناشناس۱۳۹۳/۰۶/۳۰ ۱۴:۱۸

در هر جامعه اي چنين افرادي وجود دارند.مهم اين است كه مراكز مشاوره و امدادبه اندازه كافي در دسرس باشند و مردم هم نسبت به اين مسائل و نحوه مديريت آن آموزش داده شوند

ناشناس۱۳۹۳/۰۶/۳۰ ۱۵:۰۴

حق با شماست. این زن تونسته به دادستان نامه برسونه. بقیه زنها چه کنند؟ در این زمینه هم نیروی امدادی و هم آموزش خیلی ضعیفه

ناشناس۱۳۹۳/۰۶/۳۰ ۱۴:۱۱

قبل از ازدواج روانی نبوده و بعدش شده! بچه ها 4-5 ساله اند و آقا 3 ساله اینطوری شده!
حتما ازدواج مجدد کرده و خل و چل شده خب!

ناشناس۱۳۹۳/۰۶/۳۰ ۱۳:۰۵

"هرچه با همسرم صحبت مي‌كردم اما او جز كتك زدن كار ديگري بلد نبود"در این جور موارد زن چه کاری از دستش بر میاد؟ به چه ارگانی میتونه پناه ببره؟ این همه فارغ التحصیل مشاوره و روانشانسی داریم . نمیشه یه سازمان برای کمک به اینجور موارد دایر بشه؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۶/۳۰ ۱۵:۰۲

جیزی شبیه به پلیس که تخصصش امور خانواده باشه که بتونه با تماس تلفنی در محل حاضر بشه. فکر می کنم اینجوری خیلی از کتک کاریهای درون خانواده کم بشه و زن و بچه ها احساس امنیت بیشتری بکنن

ناشناس۱۳۹۳/۰۶/۳۰ ۱۴:۱۸

در بهزيستي و حتي دادگاه هاي خانواده مشاور هست.مردم بايد آموزش داده بشوند

زینال بندری۱۳۹۳/۰۶/۳۰ ۱۳:۰۲

این مرد دارای بیماری اسکیزوفرنی است بدبختانه درمان قطعی هم ندارد تنها راه تبعید این جانی به مدت 5 سال....

ناشناس۱۳۹۳/۰۶/۳۰ ۱۲:۵۵

وای خدای من... عجب موجوداتی پیدا میشه. کاش پیگیری کنید ببینید بلاخره تکلیف این زن بیچاره و بچه هاش چی میاد. فکر نمی کنم قانون در این جور موارد مرد را محاکمه کنه. می تونه بگه غیرت دارم و دوست ندارم زنم از خونه بیاد بیرون. فکر کنم تشویقش هم بکنن

عدالت فراگیر۱۳۹۳/۰۶/۳۰ ۱۲:۳۸

...
باید از زن پرسید آیا چشم نداشتی و نشناختی؟؟ چه کردی که مرد جوان را اینگونه بی تاب کردی ؟؟ اگر زن در تغییر حالات مرد بی گناه بود باید مرد جوان را به بیمارستان روانی سپرد و اگر از روی عمد این کارها رو کرده، باید ایشان را گردن زد در ملا عام تا همه ما عبرت بگیریم ... حتی من و شما

ناشناس۱۳۹۳/۰۶/۳۰ ۱۷:۵۱

اگه وقت داشتی یه سر برو اونجا واز نزدیک شرایط زندگی وسبک وسیاق مردم اون منطقه رو ببین بعد اظهار فضل وادب بفر............ما .

ناشناس۱۳۹۳/۰۶/۳۰ ۱۳:۰۰

میبینم که امثال این مرد کم نیستند!

پیرپشندی۱۳۹۳/۰۶/۳۰ ۱۲:۳۶

مشاور ژنتیکی که اجباری شد نتیجه داد، حالا وقتشه که مشاور روحی-روانی اجباری بشه.

ناشناس۱۳۹۳/۰۶/۳۰ ۱۲:۰۷

این مردک مریض چرا ازدواج کرده ؟؟؟ اول خودش را معالجه می کرد و وسواس فکری را کنار می گذاشت بعد با خانمی که اختلاف سنی کمی با او داشت و با او تفاهم داشت ازدواج می کرد . اگر هم بیماری فکری او معالجه نمی شد اصلا نباید ازدواج می کرد دختر مردم چه گناهی دارد ؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۶/۳۰ ۱۶:۰۶

ناصر! یعنی چی که زن به جهنم!!!!تو دیگه چه جور آدمی هستی؟ شگفتا!!!!

ناصر۱۳۹۳/۰۶/۳۰ ۱۴:۴۶

زن به جهنم بچه ها چه گناهی داشته اند؟

ماندانا۱۳۹۳/۰۶/۳۰ ۱۲:۳۴

متاسفانه خیلی وقت ها خانواده ها بچه های مریض و معتاد و افسرده شون رو به این بهانه که ازدواج کنن خوب می شن از سر خودشون باز می کنن!

عدالت فراگیر۱۳۹۳/۰۶/۳۰ ۱۲:۲۰

باید در صحنه حاضر شویم و از نزدیک ببینیم .. شاید زن باعث تشویش مرد شده است

عدالت فراگیر۱۳۹۳/۰۶/۳۰ ۱۲:۱۹

شاید زن او را دیوانه کرده

غلامرضا۱۳۹۳/۰۶/۳۰ ۱۲:۰۶

"گفت كه به خاطر اختلاف سني زياد، عدم تفاهم و وسواس بيمارگونه‌يي كه دارد همسرش را مورد آزار و اذيت قرار داده است" بیمار روانی! صد رحمت به اون حیوان نجیب درازگوش که بار می برد ولی مردم آزاری نمی کند، دادستان باید بعنوان تنبیه ایشون رو قصاص کند و حداقل چند ماه توی طویله حبسش کنند.

زینال بندری۱۳۹۳/۰۶/۳۰ ۱۳:۰۵

مجازات این زن به خاطر ازدواج با این مرد روانی دست کم 5 سال زندان است

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.