آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

درمان نخستین معتاد به عینک گوگل

نخستین معتاد به عینک گوگل در آمریکا تحت درمان قرار گرفت.

نخستین معتاد به عینک گوگل در آمریکا تحت درمان قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، استفاده از اینترنت و عینک گوگل هم در کنار سیگار و الکل به عنوان یک عنصر اعتیادآور قرار گرفت و نخستین مورد مبتلا به اعتیاد عینک گوگل در سان دیه‌گو آمریکا بستری و تحت درمان قرار گرفت.

یک مرد 31 ساله که عضو نیروی دریایی آمریکاست برای درمان اعتیادش به الکل به مرکز درمان سوءمصرف مواد در ارتش مراجعه می‌کند. پزشکان پس از معاینه این فرد، متوجه می‌شوند که وی علاوه بر اعتیاد به الکل از مساله مهمتری رنج می‌برد و آن اعتیاد به اینترنت است.

انجمن روانشناسان آمریکا، اعتیاد به اینترنت را به عنوان یک اختلال روانی به رسمیت نمی‌شناسد اما از زمان افزایش تعداد مبتلایان به این نوع اعتیاد، بحث‌های بسیاری در این زمینه به‌وجود آمده است.

فرد معتاد که سابقه سوءمصرف مواد داشته و به حالات افسردگی و اضطراب دچار بوده، در دورانی که تحت نظر پزشکان قرار داشته، علایمی از خود نشان داده که حاکی از اعتیاد به اینترنت بوده است.

این فرد روزانه بیش از 18 ساعت از عینک گوگل استفاده می‌کرده و تنها هنگام خواب یا زیر دوش حمام عینکش را کنار می‌گذاشته و معتقد بوده که عینک گوگل به او احساس اعتماد به نفس، به خصوص در موقعیت‌های اجتماعی می‌دهد.

به گفته پزشکان معالج، فرد مزبور به دلیل اعتیاد به عینک گوگل، در زمان عدم‌استفاده از آن کاملا تحریک‌پذیر است. او حتی به طور غیرارادی مرتب و در زمانی که عینک بر چشم نداشته، دست خود را برای جابه جا کردن عینک به سمت صورتش می‌برده است. علاوه بر این او از دریچه کوچک عینک گوگل جهانی موهوم و غیرواقعی برای خود ساخته بود.

به گزارش دویچه وله، این مرد به مدت 35 روز تحت درمان قرار گرفت و به گفته پزشکان در این مدت حرکات غیرارادی دست و ضعف حافظه او بهبود چشمگیری پیدا کرده است. با وجود این توهمات فرد هنوز ادامه دارند. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.