آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

اینستاگرام، توییر را پشت سر گذاشت

این شبکه اجتماعی اعلام کرده است که در حال حاضر 300 میلیون کاربر فعال دارد که این عدد نسبت به 284 میلیون کاربر توییتر یک روند صعودی بسیار خوب را برای اینستاگرام رقم زده است.

نقش شبکه‌های اجتماعی روز به روز در زندگی ما بیشتر می‌شود و ما نیز با شوقی وافر به سوی آن‌ها می‌رویم. شبکه اشتراک گذاری تصویر اینستاگرام که نسبت به سایر شبکه‌های اجتماعی جوان‌تر است، روز گذشته در وبلاگ خود آماری از کاربرانش منتشر کرده که جالب هستند.

به گزارش جام جم، اینستاگرام توسط فیس‌بوک خریداری شده است و روز به روز بر میزان کاربرانش افزوده می‌شود. این شبکه اجتماعی اعلام کرده است که در حال حاضر 300 میلیون کاربر فعال دارد که این عدد نسبت به 284 میلیون کاربر توییتر یک روند صعودی بسیار خوب را برای اینستاگرام رقم زده است. همچنین اینستاگرام اعلام کرده که کاربرانش روزانه 70 میلیون عکس منتشر می‌کنند.

وال استریت ژورنال نیز گزارشی را منتشر کرده است که اینستاگرام در ماه مارس حدود 200 میلیون کاربر فعال داشته که این رقم در طول 9 ماه به 300 میلیون رسیده است. (رشد 50 درصدی)

برخلاف سایر شبکه‌های اجتماعی که دسترسی به آن‌ها از سوی دولت ایران محدود شده، اینستاگرام برای کلیه کاربران ایرانی قابل استفاده است و افراد زیادی نیز از این مرز و بوم در شبکه مذکور عضو هستند و فعالیت‌های زیادی را انجام می‌دهند.

برخلاف فیس‌بوک و توییتر، فعالیت اینستاگرام بر روی موبایل و تبلت محدود می‌شود و عده بسیار کمی از کاربران از طریق کامپیوتر در این شبکه اجتماعی فعالیت می‌کنند. اینستاگرام همچنین اعلام کرده است که 70 درصد کاربرانش خارج از آمریکا زندگی می‌کنند و تاکنون 30 میلیارد تصویر در این شبکه اجتماعی منتشر شده است. مدیر عامل اینیستاگرام نیز افزوده که سعی دارند تا این شبکه اجتماعی را پاک و خالی از هر گونه حساب جعلی نگه دارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.