آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

اعلام جنگ جهانی سوم توسط پاپ !

هکرها با نفوذ به حساب کاربری شماری از رسانه‌های آمریکایی در تویتر برای مدتی کوتاه، خبرهایی دروغین نظیر "اعلام جنگ جهانی سوم توسط پاپ فرانسیس" و "حملۀ چین به ناوهای هواپیمابر آمریکا" را منتشر کردند.

هکرها با نفوذ به حساب کاربری شماری از رسانه‌های آمریکایی در تویتر برای مدتی کوتاه، خبرهایی دروغین نظیر "اعلام جنگ جهانی سوم توسط پاپ فرانسیس" و "حملۀ چین به ناوهای هواپیمابر آمریکا" را منتشر کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، هکرها با نفوذ به صفحه خبرگزاری "یونایتدپرس اینترنشنال"، اعلام کردند که "پاپ فرانسیس اعلام کرد که جنگ جهانی سوم، آغاز شد." گروهی دیگر از هکرها هک با نفوذ به حساب کاربری روزنامه "نیویورک پست" ادعا کردند که "چین، ناو هواپیمابر جورج واشنگتن را به ضرب موشک های خود، هدف قرار داد."

یک مقام مسؤول در پنتاگون تاکید کرد که خبر مربوط به درگیری مسلحانه با چین، "دروغ" است.
این دو رسانۀ آمریکایی، بعد از آن که توانستند صفحات خود را از هکرها پس بگیرند و خبرهای دروغین را پاک کنند.

روزنامه نیویورک پست، تاکید کرد که صفحات این روزنامه هک شده بود و مسؤولان این روزنامه، در حال پیگیری این موضوع هستند.

یکی دیگر از خبرهای جعلی که هکرها منتشر کردند، آن بود که "جانت یلن، رئیس فدرال رزرو، برگزاری نشستی فوری برای تغییر میانگین های نرخ سود را خواستار شد." خبر جعلی دیگر نیز حاکی از آن بود که "رئیسِ بانکِ آمریکا، مردم را به خویشتنداری فراخواند و تاکید کرد اقدامی که فدرال رزرو انجام خواهد داد، تاثیری بر حساب های سرمایه گذاری نخواهد گذاشت.

رسانه های مختلف، طی دو سال گذشته، آماج حملات هکرها بودند که از میان این رسانه ها می توان به خبرگزاری فرانسه، و بی.بی.سی اشاره کرد.

این هفته نیز، یک گروه از هکرهای داعش، حساب کاربری تویتریِ فرماندهی ارتش آمریکا در منطقه مرکزی را هک کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.