آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

شبکه سه HD می‌شود

غلامرضا میرحسینی از HD شدن شبکه سه سیما تا پایان سال خبر داد و گفت: این شبکه اولین شبکه‌ HD سیما خواهد بود.

غلامرضا میرحسینی از HD شدن شبکه سه سیما تا پایان سال خبر داد و گفت: این شبکه اولین شبکه‌ HD سیما خواهد بود.

مدیر شبکه سه سیما در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام این خبر گفت: با دستور رییس سازمان صداوسیما، شبکه سه اولین شبکه سراسری سیما خواهد بود که HD می‌شود.

او گفت: به سرعت فرایند HD شدن شبکه‌های دیگر سیما نیز پس از آن طی خواهد شد.

وی درباره HD شدن شبکه‌های سراسری سیما گفت: از نظر تصویری و قاب تصویری ان‌شاءالله در دوره آقای سرافراز وضعیت بهتری خواهیم داشت.

میرحسینی در پایان در پاسخ به این پرسش که زمان فرایند HD شدن شبکه سه چه زمانی خواهد بود و اکنون در چه مرحله‌ای است؟ گفت: در حال حاضر زیرساخت‌های این فرایند در حال انجام شدن است و قول می‌دهیم تا پایان سال این اتفاق بیفتد.

به گزارش ایسنا، استارت HD شدن شبکه‌های تلویزیونی در ایران با راه‌اندازی شبکه HD در روز ۲۵ خرداد ماه ۱۳۹۳ با پخش آزمایشی مسابقات لیگ جهانی والیبال و جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴، زده شد و این شبکه به عنوان شبکه ۲۳ معرفی شد و حالا شبکه‌های مختلف تلویزیون نیز قرار است از این فرایند برخوردار شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

افتخاری۱۳۹۴/۰۱/۱۹ ۱۶:۲۰

شبکه HD یکی از بهترین شبکه های داخلی است. برنامه های آن بسیار دیدنی است.

ایرانی۱۳۹۴/۰۱/۱۹ ۱۴:۴۹

چرا استان هایی مثل اردبیل فقط 20 شبکه رو پوشش میدن و وقتی شبکه ای جدید میاد با قبلیا جایگزین میکنن؟

ناشناس۱۳۹۴/۰۱/۱۹ ۱۳:۱۳

press tv که قبلا hd شده بود

ناشناس۱۳۹۴/۰۱/۱۹ ۱۳:۰۴

برنامه هاش رو اچ دی کنند نه تصویرش رو

ناشناس۱۳۹۴/۰۱/۱۹ ۱۲:۵۹

یه خط آخرش می نوشتین، اچ دی یعنی چی!

حامد۱۳۹۴/۰۱/۱۹ ۱۲:۲۳

جالبه دنیا داره 4k را که 4 برابر hd است رو تجربه می کنه ما هنوز تو hd گیر کردیم !!!! آقایون خیلی عقبین !!! برادرم خیلی عقبین !!!

مانی۱۳۹۴/۰۱/۱۹ ۱۱:۳۶

خدا لعنتتون کنه ، تلوزیون ما که قدیمیه اچ دی نشون نمیده ، تو این گرونی باید بریم یه تلوزیون هم بخریم ، خدایا چرا اینقدر عذاب میدی بندهاتو ؟؟؟

ناشناس۱۳۹۴/۰۱/۱۹ ۱۱:۳۳

شبکه HD فعلی صدای مناسبی ندارد؛ خیلی پایین است. تصویر آن هم تیک دارد به صورت مدام. یعنی دائما به شکل ایست کوتاه حرکت، ایست کوتاه حرکت پخش می شود. امیدوارم شبکه 3 اینگونه نباشد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.