آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

بانکی که باید الگوی مدیران باشد

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: مدیریت بانک ملت باید الگویی برای سایر مدیران در کشور شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: مدیریت بانک ملت باید الگویی برای سایر مدیران در کشور شود.

ارسلان فتحی پور در گفتگو با «راه مردم» در خصوص وضعیت کنونی بانک ملت می‌گوید: اخیرا در مدیریت بانک ملت تغییرات اساسی به وجود آمده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به رشدی که در حوزه سهام بانک ملت ایجاد شده این رشد نشان از شایستگی عملکرد موجود در بانک ملت است.

فتحی پور اظهارداشت: همچنین تیم و گروهی که در این سیستم مشغول است تیم کارشناسی هستند که این موضوع در روند فعالیت های آن تاثیر بسزایی دارد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اعتمادسازی که در بانک ملت ایجاد شده، باعث افزایش سپره گذاری و همچنین افزایش رشد سهام بانک ملت در بازار سرمایه شده است.

فتحی پور با ابراز امیدواری تصریح کرد: مدیریت بانک ملت باید الگویی برای سایر مدیران در کشور شود.

وی در پایان تاکید کرد: اعتماد، وجه بسیار مهمی در حوزه مدیریت است، این بانک موجب اعتماد بیشتر میان مردم شده که از این طریق رشد خوبی را برای  خود به ارمغان آورده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.