آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

روحانی ماه نوامبر به پاریس می‌رود

وزیر و سناتور اسبق فرانسوی از سفر رئیس جمهوری کشورمان در ماه نوامبر به پاریس خبر داد.

وزیر و سناتور اسبق فرانسوی از سفر رئیس جمهوری کشورمان در ماه نوامبر به پاریس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، ژان پیر شونمان وزیر و سناتور اسبق فرانسوی نیز در دیدار با ولایتی رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام طی سخنانی بیان اینکه توافق هسته‌ای این امکان را می‌دهد که به طور مثبت با هم کار کنیم اظهار داشت: روحانی در ماه نوامبر به پاریس سفر خواهد کرد و فردا نیز یک هیات بزرگ اقتصادی فرانسوی به ریاست دو وزیر دولت فرانسه به تهران می‌آیند.

وی ادامه داد: اولاند نسبت به ایران با فضایی دوستانه برخورد می کند و ما همواره نسبت به ایران و امپراتوری ایران از زمان هخامنشی تا به امروز دیدگاه خوبی داشتیم اما حدود 30 سال است که روابط دو کشور متشنج شده و بهتر است بهبود پیدا کند.

وزیر و سناتور اسبق فرانسوی باب این اینکه یک نوع احساس استقلال در سیاست خارجی فرانسه نسبت به آمریکا وجود دارد تصریح کرد: هرچند که ما کار اوباما و کری را در رابطه با ایران تصویب می‌کنیم اما باید ببینیم فرانسه چطور می‌تواند در این قضیه وارد شود، ما یک سیاست خارجی نسبت به جهان عرب داریم که این سیاست علیه ایران نیست اما می‌توانیم نقاط مشترک این سیاست‌ها را پیدا کنیم که به نفع صلح در منطقه است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: فرانسه مایل به جنگ نیست و باید ببینیم در موضوعات سوریه و عراق باید چه کار کنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.