آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

تشدید بارش‌ها در شمال کشور

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور ضمن اشاره به تشدید بارش امروز و فردا (یکشنبه) در استان‌های ساحلی خزر، از کاهش 8 تا 15 درجه‌ای دما در شمال شرق کشور و بارش برف و وزش باد شدید در برخی نقاط کشور خبر داد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور ضمن اشاره به تشدید بارش امروز و فردا (یکشنبه) در استان‌های ساحلی خزر، از کاهش 8 تا 15 درجه‌ای دما در شمال شرق کشور و بارش برف و وزش باد شدید در برخی نقاط کشور خبر داد.

احد وظیفه در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: براساس داده‌ها و الگوهای پیش‌یابی هواشناسی، با استقرار سامانه بارشی فعال در کشور، امروز در جنوب غرب، دامنه‌های زاگرس مرکزی و جنوبی، نواحی مرکزی، شمال شرق و به صوت پراکنده در شرق، دامنه‌های جنوبی البرز، شمال غرب و غرب کشور ابرناکی، بارش باران گاهی با رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: با تقویت بیشتر جریان‌های شمالی و ریزش هوای سرد، ضمن تشدید بارش طی امروز و روز یکشنبه در استان‌های ساحلی دریای خزر، کاهش دما در نیمه شمالی کشور طی این مدت حدود 5 تا 7 درجه و در شمال شرق کشور حدود 8 تا 15 درجه برآورد می‌شود، در مناطق کوهستانی شمال غرب، دامنه‌های البرز و ارتفاعات مرکزی زاگرس بارش برف نیز پیش‌بینی می‌شود.

مدیر کل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی کشور با بیان اینکه امروز در شمال اصفهان و غرب خراسان رضوی بارش‌ها شدت خواهد داشت، اظهار کرد: روزهای یکشنبه و دوشنبه از شدت فعالیت سامانه در جنوب غرب و دامنه‌های زاگرس مرکزی و جنوبی کاسته می‌شود ولی درسواحل دریای خزر، بویژه در سواحل مرکزی و غربی، دامنه‌های جنوبی البرز، شمال شرق برخی مناطق مرکزی و شرق و جنوب شرق و به صورت پراکنده در شمال غرب کشور بارش‌ها ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: از امشب و طی روز یکشنبه در برخی مناطق شمال غرب، سواحل دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز، شمال شرق، شرق و جنوب شرق کشور وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

وظیفه در مورد وضعیت هوای استان تهران گفت: آسمان تهران نیمه ابری، در شهرهای جنوبی وزش باد شدید، اوایل شب رگبار و رعد و برق و احتمال بارش برف در ارتفاعات با بیشینه و کمینه دمای 19 و 9 درجه سانتیگراد است، همچنین آسمان استان در روز یکشنبه، نیمه ابری گاهی ابری، بارش باران در شهرهای جنوبی، وزش بادشدید، در ارتفاعات بارش برف و در روز دوشنبه، نیمه ابری تا ابری، در پاره‌ای نقاط بارش باران، گاهی وزش باد و در ارتفاعات بارش برف با بیشینه و کمینه دمای 12 و 5 و 9 و 4 درجه سانتی‌گراد خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.