آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

نجات ۲۱ نفر از مهلکه آتش در اهواز

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز گفت: اتصالی برق خودروی پژو پارس، سبب آتش‌سوزی در مجتمع مسکونی در اهواز و گرفتاری ۲۱ نفر در آتش شد.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز گفت: اتصالی برق خودروی پژو پارس، سبب آتش‌سوزی در مجتمع مسکونی در اهواز و گرفتاری ۲۱ نفر در آتش شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، امیر نجفی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ساعت 22 و 16 دقیقه شب گذشته با تماس به سامانه 125 این سازمان خبر از رخداد حادثه آتش سوزی در مجتمع پنج طبقه واقع در سه راه باهنر اطلاع داده شد.

وی افزود: آتش‌نشانان سه دقیقه بعد از نزدیک‌ترین ایستگاه در محل حادثه حاضر و مشاهده کردند که آتش و دود فراوانی از پارکینگ به سمت طبقات فوقانی مجتمع که ساکنین در آن ساکن و حاضر بودند، زبانه می‌کشد.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز با بیان اینکه علت آتش سوزی توسط کارشناسان سازمان اتصالی برق خودروی پژو پارس درون پارکینگ گزارش شد، تصریح کرد: آتش نشان با بکارگیری از چند دستگاه فن مکنده دود با ایجاد دالانی ایمن توانستند با خودرو نردبان 21 نفر از ساکنان را از مجتمع سالم و بدون هیچگونه آسیب دیدگی به فضای باز و ایمن انتقال دهند.

نجفی با اشاره به اینکه در این عملیات دو نفر از آتش‌نشانان به دلیل در اختیار گذاشتن ماسک‌های تنفسی خویش به شهروندان دستخوش دودزدگی شدند، گفت: در این عملیات 23 مأمور آتش‌نشان به همراه شش خودروی اطفای حریق، نردبان، امداد و نجات و تانکر پشتیبانی آبرسان شرکت داشتند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.