آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

دست تکان دادن برای اوباما ممنوع شد

مقامهای شهر هانوفر آلمان از شهروندان این شهر خواسته‌اند در جریان سفر ماه جاری میلادی باراک اوباما به این شهر از پنجره خانه‌هایشان برای اوباما دست تکان ندهند و به دلیل امکان تیراندازی از سوی محافظان وی از پنجره ها فاصله بگیرند.

مقامهای شهر هانوفر آلمان از شهروندان این شهر خواسته‌اند در جریان سفر ماه جاری میلادی باراک اوباما به این شهر از پنجره خانه‌هایشان برای اوباما دست تکان ندهند و به دلیل امکان تیراندازی از سوی محافظان وی از پنجره ها فاصله بگیرند.

به گزارش ایسنا،‌ به نقل از روزنامه دیلی میل، پلیس شهر هانوفر آلمان اعلامیه هایی را به حدود 2000 تن از مردم ساکن مناطق اطراف مرکز کنگره هانوفر که قرار است باراک اوباما،‌ رئیس جمهور آمریکا در تاریخ 24 آوریل از آن بازدید کند توزیع کرده اند.

وی قرار است به همراه آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان از یک نمایشگاه تکنولوژی در این محل بازدید کند.

مقامهای شهر هانوفر همچنین علاوه بر توصیه به شهروندان به دوری کردن از پنجره های خانه هایشان در زمان بازدید باراک اوباما، اعلام کرده‌اند،‌ کسانی که قصد بازدید از این محل همزمان با بازدید اوباما را دارند باید از یک هفته قبل برای این کار ثبت نام کنند.

همچنین کارکنان فروشگاه‌های قرار گرفته در محدوده امنیتی تعیین شده برای بازدید اوباما نیز باید ثبت نام کنند.

با وجود آن که همه سفرهای خارجی سران دولت آمریکا به شکل سنتی با تدابیر امنیتی فوق العاده همراه هستند، اما با توجه حملات تروریستی اخیر در شهر های اروپا نظیر پاریس و بروکسل و تهدید شدن آلمان از سوی گروه ترویستی داعش، این سفر باراک اوباما با ریسک بیشتری همراه است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.