آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

برخورد زنجيره‌اي 13 خودرو

برخورد زنجيره‌اي 13 خودرو در اتوبان قزوين – کرج 69 مصدوم بر جاي گذاشت.

به گزارش مردم سالاری، سيدمصطفي مرتضوي، سخنگوي سازمان امداد و نجات در گفت‌وگو با ايسنا، در اين باره گفت: ساعت 1:37 ديروز 13 خودرو شامل 11 سواري، يک اتوبوس و يک خاور در اتوبان قزوين - کرج (کيلومتر 35و 2 کيلومتر بعد از پادگان جوادنيا به سمت تهران) به يکديگر برخورد کرده و به دنبال گزارش اين حادثه، تيم‌هاي امداد و نجات جهت ارايه خدمات لازم به حادثه‌ديدگان، به منطقه مذکور اعزام شدند.

 به گفته مرتضوي، در اين حادثه 69 تن مصدوم شدند که 13 تن از آنها جهت دريافت خدمات لازم به مراکز درماني منتقل شدند؛ پنج تن از اين مصدومان توسط تيم‌هاي امداد و نجات و مابقي از سوي پرسنل اورژانس به مراکز درماني انتقال داده شدند.

 سخنگوي سازمان امداد و نجات گفت: ساير مصدومان نيز در محل و به صورت سرپايي خدمات لازم را دريافت کردند.

مرتضوي همچنين به عمليات جاده‌اي امداد رساني به واژگوني اتوبوس در اصفهان (کيلومتر 17 محور چوپانان – انارک) در ساعت 4:45 ديروز اشاره کرد و گفت: در اين حادثه نيز 27 تن مصدوم شدند که 13 تن از آنها توسط هلال احمر و 14 تن نيز توسط نيروهاي اورژانس جهت دريافت خدمات لازم به مراکز درماني منتقل شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.