آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

فلپس دوباره خبرساز شد

فلپس 24 ساله تاكنون چندين بار با مشكلاتي روبه‌رو شده است كه همگي آنها به دليل رعايت نكردن قوانين بوده‌اند. او در نوامبر 2004 به دليل رانندگي در حالت غير عادی دستگير و به 18 ماه حبس تعليقي محكوم شد.

مايكل فلپس از يك سانحه رانندگي جان سالم به در برد.

به گزارش ايسنا، دارنده 14 نشان طلاي المپيك، پنج شنبه ‌شب با خودروي كاديلاكش با اتومبيلي ديگر برخورد كرد.

فلپس در اين حادثه كه در بالتيمور رخ داد، همانند دو سرنشين ديگر خودرويش توانست بدون آسيب‌ديدگي از اتومبيل بيرون بيايد.

راننده زن خودروي ديگر به دليل آسيب‌ديدگي راهي بيمارستان شد. پليس محلي اعلام كرد فلپس به خاطر اين تصادف مورد بازجويي قرار گرفته اما الكل نقشي در اين حادثه نداشته است.

فلپس 24 ساله تاكنون چندين بار با مشكلاتي روبه‌رو شده است كه همگي آنها به دليل رعايت نكردن قوانين بوده‌اند. او در نوامبر 2004 به دليل رانندگي در حالت غير عادي دستگير و به 18 ماه حبس تعليقي محكوم شد.

قهرمان المپيك پكن در فوريه گذشته پس از انتشار عكسي كه او را در حال استفاده مواد مخدر نشان مي‌داد از سوي فدراسيون شناي آمريكا با محروميتي سه ماهه روبه‌رو شد. كلانتري از ايالت كاروليناي جنوبي در آن زمان اعلام كرده بود كه فلپس به دليل كمبود مدرك از حضور در دادگاه تبرئه شد.

اين ورزشكار با وجود اين محروميت و همچنين كاهش تمرين‌هايش پس از بازي‌هاي المپيك پكن در رقابت‌هاي جام جهاني كه چندي پيش در رم برگزار شد، با به دست آوردن 5 نشان طلا موفق‌ترين شناگر اين رقابت‌ها بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.