آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

شکایت دولت از برخی روحانیون

معاون حقوقی رئیس جمهور، از شکایت این معاونت از برخی روحانیون به اتهام آنچه توهین به رئیس جمهور خوانده می‌شود، خبر داد.

معاون حقوقی رئیس جمهور، از شکایت این معاونت از برخی روحانیون به اتهام آنچه توهین به رئیس جمهور خوانده می‌شود، خبر داد.

به گزارش مهر مجید انصاری پیش از ظهر امروز در نشست خبری با رسانه ها اظهارداشت: در هفته های اخیر توهین های آشکار از سوی برخی هم‌لباسان بنده علیه رئیس‌جمهور شده است؛ متاسفانه هم‌لباسان بنده که لباس اخلاق و پیامبر را پوشیده‌اند، پیشتاز شکستن اخلاق شده‌اند.

وی افزود: علت این مسئله به خصوص بعد از سخنرانی رئیس جمهور از رسانه ملی با مردم این بود که آقای روحانی با منطق حقوقی خود برخی را عصبانی کرد.

انصاری ادامه داد: برخی هنوز پرونده انتخابات را نبسته‌اند و آن را در پرونده بی‌حرمتی و هتاکی دنبال می‌کنند که این غیراخلاقی است.

معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: درباره توهین به رئیس جمهور به واحد خودمان گفتم که در دادگاه ویژه روحانیت طرح شکایت کنند.

انصاری افزود: نباید برخی احساس کنند که در کشور بی‌قانونی است؛ نباید شاهد لجن‌پراکنی در فضای رسانه ای کشور باشیم.

وی درباره نامه محمود احمدی نژاد به باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا نیز گفت: آقای احمدی نژاد مانند هر شهروند دیگری حق دارد به هر کسی دوست دارد نامه بنویسد، اما اینکه محتوای نامه چیست و چه هدفی داشته است، من اطلاع ندارم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.