آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

دزد خودروهاي ولنجک به دام افتاد

رييس کلانتري 163 ولنجک از دستگيري سارق محتويات خودرو با 23 فقره سرقت لوازم داخلي خودرو در محدوده ولنجک خبر داد .

به گزارش مردم سالاری، سرهنگ محمدي، رييس کلانتري 163 ولنجک در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: با اعلام مرکز فوريت‌هاي پليسي 110 مبني بر وقوع يک فقره سرقت محتويات خودرو در خيابان گرگاني محدوده ولنجک، بلافاصله ماموران اين کلانتري براي بررسي به محل اعزام شدند.

رييس کلانتري 163 ولنجک ادامه داد:با حضور ماموران در محل يکي از شهروندان به آنها مراجعه کرد و از سرقت لوازم داخلي خودرواش خبر داد و عنوان داشت که چهره سارق را مشاهده کرده است و از آنجا که احتمال مي‌رفت هنوز اين سارق در محل حضور داشته و از محدوده خارج نشده باشد، تيمي از ماموران اقدام به بررسي محدوده جغرافيايي محل کردند.

وي افزود: اين اقدام سريع نيم ساعت بعد جواب داد و متهم در يکي از خيابان‌هاي محله ولنجک در حال فرار شناسايي و دستگير و به کلانتري منتقل شد .

سرهنگ محمدي خاطر نشان کرد: متهم بازجويي‌هاي انجام شده به 23 فقره سرقت لوازم داخلي خودرو در محدوده‌هاي مذکور اعتراف کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.