آغاز طراحي و ساخت 6 نوع بالگرد در ايران
سردار محمد نجار ادامه داد: با پيروزي انقلاب اسلامي و اتکا بر توانمندي نيروهاي داخلي در حال حاضر ميتوانيم بگوييم صنايع دفاعي ما با استفاده از بالاترين فناروريها 100 درصد بومي و داخلي است.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح گفت: خودباوري و خوداتکايي حاصل از پيروزي انقلاب اسلامي، صنعت دفاعي کشور را متحول کرده است.
به گزارش واحد مرکزي خبر، سردار سرتيپ مصطفي محمد نجار در مراسم پرواز هزارمين بالگرد بازسازي شده به دست متخصصان وزارت دفاع افزود: در رژيم طاغوت، سيستم دفاعي کشور کاملا وابسته به بيگانگان بود، به گونهاي که براي تعمير کوچکترين قطعه نيز متخصصان خارجي در کشور حضور داشتند و نميگذاشتند ايرانيها با اين فناوريها حتي کوچک آن آشنا شوند.
وي افزود: در بخش صنايع هوايي امروز ابتکارات و اختراعات جديدي به وقوع ميپيوندد که به پرواز درآمدن جنگندههاي آذرخش و صاعقه، گوشهاي از اين افتخارات است.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح افزود: توليدات وزرات دفاع با آخرين فناوري روز دنيا منطبق است؛ به گونهاي که برخي از توليدات ما به ديگر کشورها نيز صادر ميشود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.